Kde hledat

| Vydáno:

Pan Dolohov mou osobu pověřil ukrytím tajného tlačítka do Denního věštce. Vzhledem k tomu, že archivy našich novin jsou dosti rozsáhlé a že hledat jej bez nápovědy by bylo jako hledat kámen vzkříšení v Zapovězeném lese, rozhodl jsem se jeho ukrytí zašifrovat tak, aby jej důvtipný, pozorný a tématiky znalý čtenář našeho plátku byl schopen najít.

Od informace o ukrytém tlačítku vás nyní nedělí více než tři indicie, které vám pochopitelně nenaservíruju jen tak pod nos. Mohu ovšem poradit, že:
První indicie je k nalezení u anket, zatímco druhá se skrývá u našeho externího sovince. Tu třetí bych vám koneckonců mohl říci rovnou…

„Morgana le Fay na tom byla stejně jako Helga z Mrzimoru, úlohu Apofise de Corristo na sebe vzal Zlatoslav Lockhart.“

Že z ní nejste moudří? Hledejte předchozí dvě a souvislosti mezi nimi. Pokud uspějete, budete od tajemného tlačítka již nedaleko. Jak a kam ohlašovat odpověď (a co onou odpovědí vůbec je), víte jistě všichni z předchozího článku pana Dolohova, já připomínám, že po vás budu chtít znát i postup pátrání, který mi bezprostředně po ohlášení správné odpovědi musíte zaslat sovou (je třeba zmínit, kde se skrývaly indicie, co měly společného a jak jste na jejich základě přišli na místo ukrytí tlačítka).

Přeji mnoho štěstí – a nezapomeňte se o své dílčí úspěchy či neúspěchy dělit s ostatními v komentářích – pochopitelně bez spoilerů!

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *