Nové osazenstvo v prostorách staré Školní rady!

| Vydáno:

Ovšem pozor – zdání klame a nic není, jak se zdá…

Když mě včera v noci při vcházení do Bradavic uhodily do očí nové dveře, jejichž štítek hlásal „Školní rada“, myslel jsem, že jde o chybu, která se čas od času vyskytne, případně o nějaký žertík hradních schodů. Vzhledem ke své přirozené zvědavosti jsem však dveře neváhal rozrazit (musel jsem to stihnout dříve, než zmizí, to dá rozum) a stanul jsem se smíšenými pocity vevnitř.
Ku mé částečné lítosti totiž byly prostory vyklizeny a vybíleny, kolem a dokola se v celém komplexu místností nacházel jen vzkaz pana ředitele a seznam osob, které mají do těchto míst přístup. Z tohoto oznamu následně vyplynulo, že staré prostory Školní rady budou odnynějška sloužit jako místo, kde se mohou setkávat správci jednotlivých sekcí a koordinovat tak vzájemně svou činnost.
Je tedy víceméně nesmyslné hovořit o znovusestavení Školní rady – shromáždění správců sekcí v žádném případě nepřebírá pravomoci Sborovny, ani jako celek nemá právo rozhodovat o osudu sekcí – tato zodpovědnost zůstává každému správci jako jednotlivci. Štítek na dveřích těchto prostor je však zřejmě začarován kouzlem trvalého přilnutí a nikdo se nějak nehrne do jeho odstraňování…

V závěru bych rád uvedl, že do těchto prostor má v současné době přístup třináct osob – jmenovitě pak Betelgeuse Orionis, David Nekromacer, Elle Sutherland, Filius Orionis, Chyn Ti, John Werewolf, Ked Looben, Letitia te Tiba, Midar Kilahim, Nimrandir Elénére, Petula Laskavá, Serge Renine a Silvia Honorová – jaké funkci kdo z nich vděčí za členství v tomto shromáždění, vyplývá více než jasně ze Správy školy.

Komentáře

  1. Myslím, že tato místnost – už zase zmizela… Nebo se špatně dívám? anebo ji možná vidí jen ti dotyční.

  2. Re: – Nu, myslím, že kdysi Rada školy v menu viditelná byla, ale normálním smrtelníkům nepřístupná podobně jako třeba sborovna. Ale pak tu radu zrušili, takže zmizela i z menu. Teď se tedy asi zas objevila, ale jen členům, tak jsem tomu aspoň porozuměla. A aby pan Orionis nebyl smutný, že nemá komentáře, tak jsem to sem napsala:)

      1. Re: Re: Re: – Možné to je, já jsem jen měla takový dojem, že jsem ty dveře kdysi vídala – to bude asi tou sklerózou.

    1. Re: – Teda, to je nespravedlnost, co? Jak ti to mohli udělat, jenom nadpisy z místnosti kterou nemáš vidět vůbec! Já nevím, že to pan ředitel dovolí, takhle omezovat studenty… I když někteří jsou omezení i bez toho 😀

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *