Vánoční králíčkovská soutěž 2019 – vyhodnocení

| Vydáno:
S úderem půlnoci se vše zastavilo. Poslední králíček žuchnul do peřiny hlubokého sněhu, poslední vločka dopadla, poslední ptáček odletěl. A jak to všechno dopadlo?

Letos se sešlo jedenáct statečných soutěživých jedinců, kteří králíčkovi nedopřáli ani chvilku odpočinku. Na druhou stranu má teď natrénováno minimálně na maraton. Nebudu to dále protahovat, na třetím místě se umístila slečna Ewenlia, novačka v této soutěži, což je velmi slušný výsledek, gratuluji!

První dvě místa obsadili jedinci, kteří naskákali neuvěřitelných několik milionů. Nakonec s trochou smůly, ale i tak s naprosto dechberoucím výsledkem obsadila druhé místo slečna Isabell. První místo si poctivě vyskákal kolega Tadäus, jehož výsledek byl 10 765 190.

Za účast děkuji i ostatním účastníkům, dle pořadí jsou to slečny Indris, Maya, Newika, pan Jasper, slečna Elrose, pan Lucas, slečny Helen a Betria. Já děkuji za účast a vyhlížejte odměny, máme něco pro každého účastníka.

Doufám, že jste si letošní předvánoční shon králíčkem trochu vylepšili, ta melodie vám bude v hlavě hrát ještě pár dnů a za rok se tu zase sejdeme u dalšího kola. Kouzelné Vánoce!

Pro Denní věštec
Any Dawson

Komentáře

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *