Stručně a jasně

| Vydáno:

To jsem tak včera chtěla pozvat slečnu Isabellu Anne Swan z Havraspáru na kus řeči a čaj do Godrikova Dolu, jenže domeček byl nacpaný k prasknutí, takže nám musely postačit sovy.

Slečna se začala vyptávat na CKÚ a NKÚ a zcela otevřeně mi vnukla myšlenku napsat o NKÚ článek. Pochválila jsem její nápad a dál si lebedila v nicnedělání, mé oblíbené činnosti.

Ale na druhou stranu… opravdu tu chybí veřejné shrnutí úspěšných absolventů těchto významných zkoušek.

Takže bych to chtěla nyní napravit.
CKÚ úspěšně splnili Orionisovci, Janel Weil, kolega Midar Kilahim, Petula Laskavá a slečna Vendesousa Asio Otusová.

Filius zvládl Drobnohled a Péči o kouzelné tvory, Betelgeuse Bodohrotičství a Zvěromagii, má maličkost Bodohrotičství a Kouzelnické svátky, Janel Weil Cikánské karty a Osobnosti světa kouzel, Midar Bílou magii a Petula OPČM. Mrzimorská studentka rozšiřujícího studia si pak poradila s předmětem Upíři tak, jak je neznáte.

Jak vidno, mezi dospělými o zkoušky extra velký zájem není.

To u studentů je to jiná. Slečna Barbara Arianne Lecter byla úspěšná hned u pěti zkoušek . NKÚ složila z Barvokouzlení, Bylinkářství, Čarotvorenie, Fortunace a z Věštění.
Nebelvírská studentka Esperanza Milagrosa byla úspěšná rovněž v pěti zkouškách. Zvládla Barvokouzlení, Kouzelnické instituce, Kouzelnické počty, Lektvary a Prefektování a primusování.

Slečna Isabella Anne Swan z Havraspáru složila NKÚ z Jak se oblíbenám státi, Kouzelnické francouzštiny, Kryptozoologie, Literárního semináře a Studia mudlů. Jane Mooren byla úspěšná také ve velkém množství NKÚ. Poradila si s Fortunací, Poezií, Péčí o kouzlené tvory, Prefektováním a primusováním a s Testrálologií. Lilien Emity Meissed skládala NKÚ ze Zvěromagie a zvládla to s přehledem.

Madidess Leevian si hravě poradila s Testrálologií a Zvěromagií. Mark Petersvood byl úspěšný v OPČM. Meredith Jane Hogan pak NKÚ složila z Astrologie, Astronomie, Magických kamenů a Symbolonu. Nebelbrach Mechacha si poradil s Mudlovskou antropologií a slečna Niane z Libelusie excelovala v předmětu Cikánské karty.

Všem úspěšným zkoušeným blahopřeji. Už by dokonce u sebe měli mít i slovní hodnocení svých prací, pokud tomu tak není, nechť kontaktují mě nebo kolegyni Ansí, jíž patří obrovské uznání za neviditelnou, ale náročnou práci, kterou s CKÚ a NKÚ má.

Komentáře

  1. – Hele puso, ty máš dneska voslavovat a né makat! Zrovna teďkons by byl totiž aktrální ten tvuj intervjů!

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *