Novinka zlodějů na Moravě, ve velkém kradou česnek!

| Vydáno:

To je titulek z mudlovských zpráv. V článku se dozvíme, že nějakému chudákovi mudlovi tito zloději úplně sklidili úrodu. Správně by tam však mělo stát: Študáci se pomátli na rozumu!

Neboť v nedávných dnech byli vpuštěni za zdi hradu noví budoucí studenti. Jak se zdá, byli informováni nejen o svých povinnostech a právech, ale i o obyvatelích zdejší školy. Představte si to zděšení, když se dozvěděli, že je mezi námi i jeden upír. Jak to tak bývá, televize je neuvěřitelně nepřesný, blábolivý, mediálně dezinformační šiřitel zpráv. Hlavně co se týče hollywoodských filmů. Jak jinak by potom nováčky napadlo jít a sklidit celé pole česneku prvnímu mudlovi, kterého uvidí? To je ale aktivity ještě v nočních hodinách, což? Ale jak praví jeden citát „v mládí a kráse je zřídka moudrost“, takže se tomuto nájezdu nemůžeme divit. Já naopak oceňuji tu snahu urvat toho co nejvíce (smích).

Dobře, necháme je žít v domnění, že to opravdu funguje. Navíc, kdo ví, třeba se i česnek kolem krku stane novou módní záležitostí a Příčná ulice nám nabídne náhrdelníky všelijakých barev. Jen doufám, že zároveň nabídne i ucpávky do nosu a osvěžovače vzduchu.

Nikdo se nemusí bát, škody budou napraveny, paměť smazána – a jelikož už se rozbujel černý obchod s tímto zbožím, nemůže Ministerstvo kouzel přijít na to, kdo byli oni zloději, jelikož česnek už na hradě má každý druhý.

No řekněte, nesluší mi to?

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *