Móda nováčků na hradě!

| Vydáno:

Již delší dobu se zabývám módou letošních nováčků, kteří začátkem července vstoupili do hradu. Dost mne zarazilo, že jejich první kroky směřovali okamžitě k Madam Malkinové, ale pomýšleli také na školní uniformu?

Na to jsem se zeptala několika nováčků a jejich odpovědi naleznete zde.

Samslav Kulík
Uniformu mám už dávno koupenou, navíc jsem jednu vyhrál v nováčkovské soutěži Žlutého Trimela, takže pokud jde o mě, mám vyřešeno. Vzhledově je v poho. 🙂 Jestli dojde na nejhorší a bude nějaká změna, fakt mě to nepotěší. I když nerad, zhostím se nejspíš i nějaké ošklivé kletby, to jistě chápete. 😉

Marla Fierté
Ještě ji nemám, jelikož jsem pragmatická. Nejdřív totiž budu zařazena do koleje, kde ji má spousta lidí a všichni se určitě v den zápisu nebudou moct dostavit. Počkám, jestli nenajdu někoho takového, kdo ví jistě, že čas mít nebude a zkusím si ji od něho půjčit. Taky nevylučuji půjčku od někoho z jiné koleje nebo nějaký kolejní erární sklad. Pakliže bych den nebo dva předem neuspěla, samozřejmě si ji koupím, nemyslím si, že by zásoby PU mohly dojít. =)

Jenny Rose Black
Velmi se mi tady zatím líbí. Školní uniformu už mám jednu koupenou, ale pokud budeme mít jinou, tak tuhle prodám a koupím novou. Zatím to ale jinak neřeším.

Kacenka de Pereliana
Ahoj, školní uniforma je pěkná a vypadá dobře. Těším se na nový školní rok, až ji budu nosit a doufám, že se nezmění. Mám v plánu koupit si ji a vůbec mi nevadí, že je povinná, i když by mi nevadilo nosit normální věci do učeben, ale to ke škole patří. Jen škoda že je tak drahá.

Tak to vidíte. Dva nováčci ze čtyř tázaných mají uniformu, ale všichni jsou zastánci názoru, že nosit obyčejné oblečení do tříd by jim vůbec nevadilo. Avšak nesmím zapomenout na soutěž, kterou vymyslel pan John Werewolf a která se zabývá tématem nová školní uniforma.

Bude snad škola poprvé od počátku svého založení měnit uniformy? A co by se dělalo s těmi starými?

Pro Denního věštce Hermika Wilsonová.

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *