Bradavice opět pod náporem škrken

| Vydáno:
Není tomu tak dávno, co naši školu postila velká invaze škrken, která měla za následek stěhování z původních prostor, které byly zamořeny škrknami, do prostor nových, bezpečných. Jak se ale ukázalo, před škrknami nás zřejmě nic nezachrání.

Začalo to včera v podvečerních hodinách, kdy všichni na hradě zaznamenali podivné otřesy a ohýbání prostoru. Původně si všichni mysleli, že za tyto projevy může profesor Whitecrow, neboť v ten samý den žádal své kolegy o pomoc právě při ohýbání reality. Než ale mohl kdokoli tyto dohady jakkoli potvrdit, došlo k nečekanému zatmění a všechny prostory se ponořily do neproniknutelné černoty, která místy přecházela až k dokonalé bělotině.

Tyto záhadné časoprostorové záležitosti trvaly až do brzkých ranních hodin, nicméně již večer bylo při podrobném hledání za pomoci syrové magie zjištěno, že za veškeré problémy můžou škrkny. Zatím ještě nebylo potvrzeno, zda škrkny někdo do hradu pustil záměrně, v nedbalosti či se tam protáhly v momentě, kdy byla škola otevřena pro nové studenty. Či zda dokonce nějaký nováček nepropašoval vědomě či nevědomě škrknu do hradu, která si sem následně přitáhla své kamarády. V každém případě bylo potřeba povolat pomoc, kterou nám nakonec poskytl Odbor pro dohled nad kouzelnými tvory Ministerstva kouzel.

Někteří zaměstnanci a přátelé školy tedy společně s ministerskými pracovníky vtrhli do školy ve speciálních hábitech a společnými silami celou noc a celé ráno odstraňovali škrkny. Kolem desáté hodiny ranní se jim podařilo vyhodit takové množství těchto nebezpečných tvorů, že se škola mohla vrátit opět do své reality a všechny její součásti začaly fungovat tak, jak mají.

I přesto se na škole může vyskytnout nějaká zbloudila škrkna. Ministerstvo společně s vedením školy doporučuje, aby každý, kdo ji uvidí, neprodleně informoval profesora, který provede její eliminaci.

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *