Nováčkovský turnaj Denního věštce – Vyhlášení!

| Vydáno:
A máme tu konec! Dnešním dnem vám přinášíme vyhodnocení posledního, tedy 3. kola Nováčkovského turnaje Denního věštce, který prověřil, jak šikovné nováčky mezi sebou máme. Účast sice od prvního kola poklesla, ale i tak jsem ráda, že alespoň někdo soutěž dokončil.

V první části naši nováčci zápolili ve sběru magíků. Nejlépe se s tím popasovala Ver Loren Vysvobozená, které se za soutěžní týden podařilo zvětšit své magíkové skóre o 170 zkušeností.

Na druhém místě se se sběrem magíků umístila Noah Limbani, která se pochlubila 80 získanými zkušenostmi.

A na třetím místě máme studenta, modrého Felixe Stonea, kterému se podařilo nasbírat 50 zkušeností.

V druhé části se naši nováčci měli předvést ve svém nejlepším modelu, který jasně ukáže, že jsou čarodějové. Jak se s tím vypořádali? Posuďte sami!

Ver Loren Vysvobozená

Noah Limbani

Jak všichni víme, čarodějové mají rádi styl, kterému já ráda říkám „předstírání, že jsem netopýr“. Jednoduše by se to dalo taky popsat jako spousta černé a věci, které ve větru vlají. Posílám tedy finální verzi (s pláštěm) a verzi pro ukázání i těch drobností (bez pláště), jako jsou vkusné rukavice a malá taštička kolem pasu, kam si čaroděj může snadno schovat své nejpotřebnější věci.

Felix Stone

A třetí část přinesla do naší soutěže ještě naposledy trochu té kreativity. Úkolem totiž bylo vybarvit mandalu. Myslím, že se oběma dívkám mandala opravdu povedla. Nakonec u mě ale o kousilínek vyhrála mandala vybarvená ručně, i když uznávám, že vybarvování v počítači je náročné. Felix Stone bohužel mandalu neodevzdal, ale i tak si ceníme, že s naší soutěží vydržel až do konce!

Ver Loren Vysvobozená

Noah Limbani


Zde přikládám mírně prořídlou tabulku třetího kola:

A tady už vidíte konečné skóre!


První místo pro sebe urvala Ver Loren Vysvobozená. Vyhrává Bílou čelenku a Školní uniformu – dámské kozačky.
Na druhém místě, v těsném závěsu za výherkyní, je Noah Limbani, která získává Výrečka střapatého.
No a na třetím místě nakonec stanul Felix Stone, který o půl bodu porazil Amelii Martins a odnáší si tak krabičku karet „Fantastická zvířata“.

Všichni ostatní účastníci též neodcházejí s prázdnou! Děkujeme nejen těm, kteří obsadili stupně vítězů, ale i dalším šikovným účastníkům: Amelii Martins, Emílii Čajové, Klementýnce Pascalové a Queequegu Foxovi Orinoku.

Amelia Martins a Emílie Čajová si za účast ve dvou kolech odnášejí Sovu postarší.
Klementýnka Pascalová a Queequeg Fox Orinoko za účast v prvním kole získávají 20 kusů Bertíkových fazolek tisíckrát jinak.

Na všechny ceny se brzy můžete těšit ve svém sovinci!

Děkujeme všem, kdo vydrželi až do konce, i těm, kteří drželi našim nováčkům palce a chodili obdivovat vše, co vytvořili! Denní věštec se těší zase příště, u dalšího turnaje pro nováčky!

Pro Denní věštec
Lilien Emity Meissed

Published by

Lilien Emity Watfar

Redaktorka, pro kterou je největší motivací vědomí, že má práce smysl, že její snahu dokáže někdo ocenit a popostrčit ji tak do další tvorby. Na Hogwarts se (ráda) vyskytuje tam, kde je „cítit novinařina“. Má ráda dobré jídlo a pití, slabost má pro různé roztomilé chlupáče, a jak její jméno napovídá, i pro lilie.

Komentáře

  1. My děkujeme za skvělou soutěž, bylo to opravdu přínosné, zábavné, zkrátka lepší uvítání na hradě si neumím představit. 🙂
    A gratuluji Noah a Felixovi 🙂

  2. Taky děkuji za naprosto skvělou soutěž, její plnění jsem si naprosto užila! 🙂 A posílám gratulace Ver, Felixovi i všem ostatním 🙂

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *