Staronoví studenti

| Vydáno:

Každým rokem se kromě nováčků s otevřenou registrací dostávají na hrad i obnovení studenti, s nimi se pak na začátku prázdnin objevují i studenti po delších dobách rozmrazení – ti, kteří nezažili uplynulý školní rok.

Momentálně jde o 28 studentů, kteří se mezi námi aklimatizují, někteří i po několika letech, kdy do stěn hradu nemohli. A o koho se jedná?

Z Havraspáru jsme si mohli všimnout už na závěrečné slavnosti prvačky Magnólie Lecter, krom ní se vrátily ještě dvě studentky – Adelheid von Schwarz (druhý ročník) a Avreya Monowitz (pátý ročník).

Do Mrzimoru se vrátilo dokonce 11 studentů. Čtyři prvačky – Ajta Krajtová, Ciratofka Rigmarole, Theresa Mcrybičková a Virginie de Canterville; dvě druhačky – Cathy Ann Wood a Lena Mary Brownová. Po hodně dlouhé době i třeťačka Helča Morganová, bývalá prefektka Claire Magic (4. ročník), páťačky Alienor Holubová, Pauline Elanorová a bývalá primuska, Lucy Koralka (7. ročník).

V Nebelvíru mohou opětovně přivítat 10 studentů. Pět do prvního ročníku – Aky Atrimeho Zilvara, Alici Pierce, Austina Colemana, Dominiku dela Costu a Synthii Charmain Arrison. Pak také tři třeťačky – Aileen Brokenheart, Bree Tanner a Innelu Craenovou. A s nimi i páťačku Kaliru Sionskou a sedmáka Petera Svitera.

Co se týká Zmijozelu, tam se prozatím vrátily čtyři studentky – Paula Teensová a Taylor Strange z prvního ročníku, Sorina Pane ze druhého a po dlouhé době Hedvika Wiletová ze třetího.

Zeptala jsem se pár lidí na to, jak dlouho tu vlastně nebyli a co říkají na to být opět mezi námi. Někteří i odpověděli, můžete si tak přečíst vyjádření zástupkyň dvou kolejí, kterým se vrátilo studentů nejvíce – Mrzimoru a Nebelvíru.

Claire Magic:
Sama nevím, po jak dlouhé době jsem se sem zase podívala, protože v mrazáku již bohužel trávím více času než na hradě a se zmrazeným mozkem člověk trochu ztrácí přehled… -zasměje se- Každopádně jsem ráda (snad i proto, že o prázdninách nemusím dělat úkoly), že jsem zavítala zpátky na hrad a je milé vidět tu staré známé tváře, ač jich už moc není… -usměje se-

Aileen Brokenheart:
Ani nevím, jak dlouhá ta pauza byla. Myslím, že asi tak dva nebo možná i tři roky. Mudlové začali být podezřívaví, takže jsem se musela na nějakou dobu tvářit, že jsem jednou z nich. Naštěstí jsem se už téhle skupiny šťouralů zbavila a tak se sem opět mohu vrátit.
Jsem docela ráda, že jsem zpátky. Samozřejmě, že si člověk za tu dobu na mudlovský život zvykne, ale kontakty s normálním světem vám pak začnou chybět. Jenom se tu stále ještě pokouším zorientovat, protože na hradě proběhla spousta změn. Prvním příjemným překvapením pro mě osobně byly nové školní uniformy. -usměje se-

Kromě těchto delší dobu nepřítomných se objevila i řada těch, kteří vyhledali Mrazákoland v průběhu letošního školního roku, často kvůli vytížení u mudlů.

Vítáme vás všechny zpátky, užijte si prázdniny a hrad vůbec! =)

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *