Předpověď počasí z Veverčího oříšku

| Vydáno:
Také koukáte z okna a marně přemýšlíte nad tím, co si vzít na sebe? Máte chvilku v ruce teplý hábit, potom pouze slabý plášť a nakonec to vyřešíte rolákem? Litujete potom svého rozhodnutí? Proto je tady naše úžasně (ne)přesná předpověď, která vám zaručeně pomůže se rozhodnout.

Ano, ano, my víme, že jste od nás dlouho žádnou předpověď neviděli, ale teď to napravíme! Pojďme se podívat, jak tedy bude!

Začneme teplotou, protože ta nás všechny zajímá nejvíce.
Teploty očekáváme v rozmezí mezi 5–15 °C. Že je to moc velké rozmezí? Ale kdeže! Mohlo by být i daleko hůř! Merlinužel naše rosničky klepou kosu už druhý měsíc a nelze proto přesně říci, kolik bude. Rozhodně se ale nemusíte bát, že bychom tím toho Ušáka vyplašili. Ten je zvyklý i na polární teploty!

Myslíme si však, že vás potěší slunce. Bude totiž jasno! Očekávejte, že budete mít jasno nejen nad hlavou, ale dost možná i v hlavě. Dejte proto průchod svým jarním a velikonočním nápadům, vše má otevřené dveře!
A kdyby se přeci jen vyskytl na obloze nějaký ten mráček, nenechte se jím vyvést z míry! Oblačnost očekáváme až na Velikonoční pondělí, kdy dívky budou naštvaně metat po pánech nejen vědra s vodou, ale také blesky!

Srážky nečekáme! Maximálně se může někdo srazit při tréninku na famfrpálovém hřišti, jinak se nemáte čeho bát!

Přesto doporučujeme, abyste při letech na koštěti byli opatrní. Bude totiž vát silný východní vítr a snadno by se vám mohlo stát, že doletíte jinam, než byste čekali. Kompasy a jiné magické pomůcky tedy budou rozhodně vítány. Dámy by si pak v těchto větrných dnech měly dávat taktéž pozor. Ofouknutí není žádná sranda!

A nakonec tu pro vás máme BIO zátěž! Ta se bude různě měnit, to se předpovědět nedá pořádně nikdy, nicméně v období Velikonoc očekáváme BIO na čísle 12. Co to znamená? Že dámy by mohly za zcela neočekávaných okolností přijít k úrazu a mužům hrozí smrtelné nebezpečí.

Přejeme příjemné naladění na jaro a samozřejmě na Velikonoce. Zajíčkům, beránkům a kraslicím zdar!

Pro Denní věštec
Theresa Veilin Brendi

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *