Rozhovor se správcem PU

| Vydáno:

Ernie Cihlička. Osoba na hradě dosti diskutovaná. Na kolekce, které vytvořil on a jeho návrháři, se vždycky všichni těší. Ovšem na druhou stranu už není moc výjimkou, když přijde nějaké to opoždění nebo když se slíbená věc nedostaví vůbec. Kolejím se však s kolejními odměnami snaží vyjít vstříc, alespoň co znám ze svého jednání s ním.

Ernie je tedy osoba opravdu dvojaká, i na tento rozhovor jsem si musela počkat, až jsem málem vystála důlek.

Jak to vidí on a na co se můžeme od něho těšit? To si přečtěte níže…


Dobrý den, pane Ernie. Tak hned začneme, co říkáte? Zaslechla jsem, že máte posily v návrhářském týmu, můžete mi prozradit, o koho se jedná a jak dlouho už ve vašem týmu jsou?
Zdravím slečno. Co se týče posil návrhářského týmu, tak je tomu skutečně tak. Nějakým záhadným způsobem se mi poštěstilo narazit na další skvělé návrháře a jsem za ně skutečně rád. První novou posilou je kolegyně Ginevra de Naga, která již ve skladu Příčné ulice má své kousky, například halenku Kolejní vychytralost nebo dámskou verzi kalhot (sukně) Drtivý dopad. Další posilou je kolega George McBrave, který se může rovněž pyšnit věcmi ve skladu, například Harryho svetrem nebo pyžámkem Miluji tě. Obě posily jsou prozatím v brigádnickém týmu, ale v budoucnu bych se nebránil s nimi uzavřít i pracovní poměr. Záleží na jejich aktivitě a ochotě zapojit se.

A jste s nimi prozatím spokojen? Co už pro PU navrhli či vytvořili?
Za každého člověka, který se zapojí do kolotoče okolo Příčné ulice, jsem rád a nemusí jít vyloženě jen o návrháře. Ale co se nových posil týče, tak ano, jsem spokojen. Co navrhli či vytvořili? De facto se jedná o zboží, které hradní společnost může vidět v nejnovější „kolekci“ Pod/zimní kousky.

A co starší členové PU, s nimi spokojený jste?
Se staršími členy Příčné ulice jsem stejně tak jako s těmi novými spokojen. Vyzdvihnout musím kolegyni Selenu Enail Smithovou, která – ač byla v časovém presu -, byla ochotna podílet se na halloweenské kolekci. Jinak krom návrhářů se v týmu nacházejí i osoby, bez kterých bych se neobešel a jsem za ně rád. Novinky na ulici vyzdvihují všechny z nich.

To jsem ráda, tak to má vypadat. Plánujete nějakou novinku na PU, když už máte tak slibný tým?
Nápadů na vývoj Příčné ulice mám v hlavě několik a stále přibývají, jenže se realizací je to už těžší. A tak se tedy nakonec nechám sám překvapit, čím Příčná ulice obohatí návštěvníky.

A již snad věky omílaný obchůdek se společníky kouzelníků, bude někdy?
Pokud vím, tak vývoj tohoto obchodu byl v rukou bývalého kolegy Nekra The Gravediggera. Zda se mu jej podařilo nějak zrealizovat a nezveřejnit, nemám ponětí, budu se muset informovat.

Za chvíli je tu Mikuláš a následně Vánoce, tak se nabízí jasná otázka, bude nějaká nová kolekce?
To ví snad jen Merlin. – usměje se – Popravdě, nechci nic prozrazovat z toho, co je v plánu nebo není. Všechno se včas dozvíte. Ale myslím si, že se můžete (pokud se to všechno povede uskutečnit tak, jak plánujeme) těšit na bohatý prosinec.

– už se nemůže dočkat – Chystáte se vy sám něco navrhnout pro PU nebo to necháte na návrhářích a sám budete spíše koordinovat?
Myslím si, že to nechám na návrhářích. Sám mám hromadu jiné práce kolem toho a nejedná se jen o koordinování.

Někdy se stává, že na nějakou dobu zmizíte a jste mimo dosah všech komunikačních zařízení. Plánujete taková zmizení i do budoucna?
Svá zmizení si předem neplánuji. Již dvakrát se mi stalo, že jsem musel zmizet, ale rozhodně to nebylo plánované.

Tak budeme doufat, že se to už vícekrát nestane. A tak mě napadá, jestli třeba nechcete svého zástupce na PU? Kdyby se náhodou stalo, že zase zmizíte?
Raději nic nepřivolávat. Ale pokud by se se mnou něco stalo, tak jedna dotyčná osoba ví, co dělat. Ale jméno neprozradím, přeci jen doufám, že žádný neplánovaný výpadek nenastane.

My budeme také doufat. – usměje se – A nějaký drb z vašeho soukromí, který by pobavil?
Drby jdou nějak mimo mě.

Tak tedy děkuji za rozhovor a mnoho zdaru na Příčné!

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *