Vánoce jsou tu!

| Vydáno:
Rok se s rokem sešel a máme tu zase prosinec a s ním vánoční čas. Jak se na něj připravili na Příčné ulici? Na to se s námi pojďte podívat.

Náhodou jsem zašla na Příčnou ulici, abych koupila nějaké odměny za soutěž, kterou jsme měli v Mrzimoru vypsanou. A co nevidím, jakmile na PU vlezu: obrovskou tabuli s prohlášením pana Ernieho, že Vánoce jsou tu a přijely k nám i trhy.

Letěla jsem tedy projít si Příčnou ulici a najít ty trhy, abych se mohla na vlastní oči přesvědčit, jestli mi něco neuteklo. A našla jsem. Našla jsem skoro hned, protože vánoční trhy se skrývají hned pod stánkem číslo šest.

A nebyla bych to samozřejmě já, abych hned nešla prozkoumat, co nás v novém stánku – neboli spíše na nových trzích – čeká. A objevila jsem toho opravdu spousty. Hned po vstupu na trhy mě praštil do očí trošku přezdobený slavnostní stůl. Ale jak se říká, proti gustu…

Kromě každoročních věnců, sobích uší, čapek Santa Klause a podobných vymožeností se tu letos objevila i troška toho oblečení.

Dámy se mohou těšit na Vánoční svetřík pletená červeň nebo třeba Santův svršek Veselé Vánoce. Pro pány zde zase máme Mikulášské rudé kalhoty a Pohodlné kalhoty. Každý si tedy vybere, co mu hrdlo ráčí.



Pan Ernie dokonce slíbil, že se bude sortiment rozšiřovat a postupně doplňovat. Tak to jsem opravdu zvědavá. Už jsem zaslechla hlasy, které prohlašovaly, že trhy tu měly být dávno a že na nich dokonce mělo být nejprve mikulášské zboží. Ale buďme rádi alespoň za něco, že ano! Nemůžeme si zase tak moc vymýšlet.

Pro zvětšení obrázků klikněte pravým tlačítkem a dejte otevřít na nové kartě.

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *