Modely zahalené chladem

| Vydáno:
Chlad nás pomalu odívá. Čím to je způsobeno? Samozřejmě, nastala konečně ZIMA. Z nebes se snáší sněhové vločky, studený vítr nás řeže do tváří, všichni šílí, co mají koupit za dárky v rámci blížících se Vánoc, a někteří již padají pod náporem zkoušek, nevydařených vztahů či kvůli náledí.

Chlad nás ovlivňuje i v rámci oblékání. I když se někteří schovávají ve zdech hradu, hezky v teploučku, a nechtějí zvednout svá mocná těla z vyhřátých židlí. Někteří jedinci však i ve vyhřátém prostředí nosí zimní oblečení. Samozřejmě to má svá pro i proti. Na jednu se stranu vybraní jedinci šíleně potí, tím pádem mají velikou spotřebu všelijakých vonítek; jsou o něco širší, tudíž zaberou půlku chodby a jejich pohyby připomínají spíše robota, ale zase když to vezmeme z jiného konce, je jim vždy teplo, pokud spadnou, tak padnou do měkkého a při napadení nějakým zvířetem mají vrstvu oblečení jako záchrannou vestu.

V bradavickém hradě se vyskytuje dostatek kouzelníků, ať už velkých nebo malých, kteří sází na to, že je důležité mít tělo stále v teple, a obrnit se tak proti chladu.

Stejně jako minule, i nyní jsem si udělala pár obrázků a jen tak – aby Merlin neřekl – jsem vytáhla dvě, které vám budu nyní prezentovat.

První osobou je nějaká zelená studentka jménem NaSaŠí Jackson.

Slečna se zahalila do kombinace barev bílá a červená. Tedy spíše vrchní část těla červená, spodní bílá. Pokud by slečna upadla a natáhla se ve sněhu, předpokládám, že se někteří jedinci leknou, že před nimi leží pouze půlka těla. Už jenom takhle, když koukám na tu fotografii, to vypadá, že se na fotce vznáší horní půlka těla.

I když duší jistě zelená, působí model vánočně díky červené barvě a zvolenému oblečení. Jen by mě zajímalo, odkud má tak špinavý obličej. Je to snad následek pochůzky jistého Mikuláše a jeho bandy? To slečna opravdu tak zlobila? Nebo se jedná o nový trend v líčení? Tedy vzhled a la maskovaný válečník?

Kdo ví. Jen doufám, že to není ta nová pleťová maska z páchnoucího bahna.

Druhým modelem se pyšní slečna Malmhín Taogdottir. Kruciš, to jméno je jako jazykolam.

Slečna na to šla taky vánočně. Dokonce si už zpívá koledy. Na superstar to zatím ještě není, pár ptáčků z toho již bouchlo, ale ještě pár cvičení a bude z ní nadějná zpěvačka.

Největší zateplení věnuje oblasti nohou a hlavy. Obrovské medvědí sněhule (doufám, že amputace toho medvěda příliš nevyvedla z míry) zajistí stálé teplo pro nohy, ale na druhou stranu jsou nepohodlné při běhu o život. Na hlavě má naraženou Medvědí beranici – u Merlina, další medvěd – z čehož vyplývá, že slečně záleží i na řádném zateplení mozku.

Celkový dojem z modelu je ještě doplněn pleteným svetrem, který byl pravděpodobně dárkem od babičky, a náušnicemi, které možná kdysi byly ozdobou na vánočním stromečku, ale nynější prodejci udají skoro vše.

Model je vcelku hezký, jen bych volila stejné odstíny barev, co se beranice a bot týče. Příště by to chtělo kousky ze stejného medvěda.

Dnes jste si mohli prohlédnout průlom v líčení a medvědí módu, ale co bude příště? To ani sám všemocný Merlin neví.

Pac a pusu na čelo, Margarita de Fernandez – toho jména druhá.

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *