Mazlíčci na hradě: ANO či NE?

| Vydáno:
Zdravím vás, přátelé,

tenhle článek se tak trochu bude i nebude točit kolem zvířecích mazlíčků na hradě.

Určitě jste se také účastnili semináře, kde se profesor ptal, co byste na hradě vylepšili nebo co byste celkově uvítali či naopak zrušili. Já jsem se domáhal domácích mazlíčků, coby zpestření života. Bylo mi řečeno, že jsem naivní a podobné myšlenky ať pustím z hlavy, neboť byly nejednou vysloveny a stejně tolikrát smeteny ze stolu.

Chvíli jsem trucoval, ale pak jsem se rozhlédl kolem sebe a zjistil, že na hradě vůbec mazlíčky nepotřebujeme. Vždyť zvířat je kolem nás nepočítaně.

Když pominu sovy, naše všudypřítomné kamarádky a poštovní doručovatelky, tak každá kolej má své kolejní zvíře. A komu by to nestačilo, může se podívat dál.

Máme tu OVCE (Ohavně vyčerpávající celočarodějné exameny).

Nově navštívila náš hrad KOZA (Krajně ohavné zkoušky akademické)
a můžeme si další zvířata tvořit sami. Proč ne? Kreativitě se meze nekladou. Co třeba speciální učivo pro koleje?

Pro Zmijozel je tu HAD (Hustě akademický dotazník).
Pro Nebelvír LEV (Lehce elementární vypracování).
Pro Havraspár HAVRAN (Hlava a vědomosti rovnou a natrvalo).
Pro Mrzimor JEZEVEC (Jedinečný elaborát základně efektivních vědomostí evokujících cokoliv).

A jedeme dál.
Kupříkladu oblíbený profesor by mohl být VLK (Velmi laskavý kouzelník), ten druhý zase KRAB (Kouzelnický rabiát a bubák), nový předmět pana řídícího by mohl být ÚHOŘ (Úžasné hovory o ředitelování). A co takhle LOS (Legendárně otravný seminář)! A abychom nebyli jen u zvířat, můžeme výjimečně navrhnout novou zkoušku neboli PAST (Precizní a sofistikovaný test – čti TEST, ne TREST).

Vymýšlet mazlíčky, jak vidíte, jde vlastně donekonečna. Třeba se toho ujme nějaký SUP (Schopně uvažující profesor) a vypíše na podobné téma soutěž.

Mějte se krásně!
Andy

Komentáře

  1. JOJO – Krásně napsáno 🙂 lépe jsi to ani vystihnout nemohl 😉 moc se mi tento článek líbí a budu ráda, když takových článků přibude.

  2. – Výborně! Slečna bude ráda,když článků přibude…Píšu si, že by se ráda zapojila mezi redaktory 🙂

  3. – Madam, ne každý se hodí na práci redaktora a pokud by články měly být tak dobré jako je tento, tak to musí psát lidé, kteří k tomu mají vlohy, což já nejsem 🙂

  4. … – Úžasné, jak jsem to četla, rozjela se mi huba od ucha k uchu a ten úsměv mám pořád 🙂

  5. ;o) – Díky Vám za přečtení a pokud jste měli stejnou reakci jako Dark, pak článek splnil svůj účel na 100% a mně jste udělali radost :o)

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *