Soubojový klub

| Vydáno:
Jako každý rok je to tady! Spousta studentů se dostala do třetího ročníku, což znamená veliký převrat v jejich kariéře na hogwarts.cz. Od této chvíle mohou chodit do Soubojového klubu a taky do sklepení. Ze své vlastní zkušenosti musím říct, že je to veliké lomítko našeho studia.

Soubojový klub je místo, kde mezi sebou mohou studenti bojovat. Zeptal jsem se pár spolužáků na to, co si myslí o již zmiňovaném Soubojovém klubu.

Elizabeth Evansová: Do Soubojového klubu jsem se moc těšila. Už jsem tam byla desetkrát, měla jsem proti sobě soupeře ze všech kolejí, ale samozřejmě nejvíc mě baví vyhrávat na Nebelvírskými. – usmívá se – Myslím, že souboják splnil mé očekávání a budu jej navštěvovat často.

Chabraknes Čertovem: V Soubojovém klubu to je boží! Hodnotit plus a mínus zatím nemůžu, jsem tam druhým dnem.

Lorein Marvel: Soubojový klub je moc fajn odreagování. Kouzelník se tam taky naučí používat hlavu, uvažovat logicky a strategicky.

Tamara Pudlíčková: V Soubojovém klubu jsem ještě nebyla, nějak není čas…

Dále jsem se ptal, jestli někdy byli ve sklepení.

Elizabeth Evansová: Ve sklepení jsem zatím nebyla, ale strašně se těším. Musím si ještě sehnat klíče…

Chabraknes Čertovem: Ano.

Lorein Marvel: Dneska jsem byla poprvé ve sklepení, ale jelikož nemám ještě dost zkušeností, tak jsem odtamtud vyletěla rychleji než na koštěti.

Tamara Pudlíčková: Tak tam jsem taky nebyla.

Nezbývá než poděkovat všem, kteří se zúčastnili a popřát jim mnoho štěstí v soubojích. Ti, co už jsou výš než ve třetím ročníku, mohou porovnat své zkušenosti, mladší se mají alespoň na co těšit.

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *