Nová podoba Žlutého Trimela

| Vydáno:
Už dlouho, předlouho jsme v koleji mluvili o tom, že bychom potřebovali nový vzhled našeho kolejního časopisu Žlutý Trimeles. Ne snad že by se nám stará verze našeho časopisu nelíbila, ale znáte to. Nikdy nejste spokojeni s tím, co máte, a vždycky chcete něco nového. Když se třeba podívám na havraspárský Corvinus, tak mě to vždycky dokope k tomu, abych se znovu a znovu ptala, co se s naším časopisem bude dít dál.

Ale je to tu! Nevím, kolik z vás si toho již stačilo všimnout, ale stará podoba našeho kolejního plátku se změnila v novou!

Starý Trimeles:

Nový Trimeles:

Byl to opravdu běh na dlouho trať. Objevilo se několik lidiček, kteří slibovali, jak nám nový časopis udělají, ale jak všichni přicházeli, tak i odcházeli. A nikdo nedokázal dát nic pořádného do kupy. Až se už na to nemohl dívat náš pan kolejní Matthew a pustil se do toho. S pomocí Jane Karen Langley a následně i Dairine Cartage vytvořili nový vzhled našeho Žlutého Trimela. Podle mě na něj můžeme být náležitě hrdí a já už nemusím chodit okolo modrého časopisu s malou, tichou závistí.

Současně s vytvořením nového Trimela jsme se rozhodli využít i dřívější nabídku pana ředitele a přesunout náš časopis na školní doménu. Nový Trimeles tedy najdete zde:
Klik
Odkaz máme samozřejmě i vpravo v menu přímo ve škole.

Trvalo to a trvalo, ale myslím si, že to čekání nakonec stálo za to.

Nesmím však zůstat jen u svého názoru. Co říkají další obyvatelé hradu na náš nový časopis?

Patricie Baloure
Je absolútne úžasný! Hlavne je to obrovská zmena k lepšiemu. Ten starý Trimeles bol podobný skôr obyčajnému blogu, ale tento je výzorovo napísaný na papieri a dátumy sú na kúskoch pergamenu… Proste pravé noviny. Ďalej sa mi páči, že sme si stále nechali kúsok zo starého Trimela a tým je jazvec v hlavičke. Taktiež čierne a žlté pozadie je pekné, moc nekričí, ale nedá sa ani prehliadnuť. Len dúfam, že nebude ťažké doňho pridávať články, pretože ja nie som tak zdatná v takýto veciach, ale verím, že pán Matt nás to všetkých naučí.

Nemesis Snow Whiteová
Vzhled se mi celkem líbí, je to změna oproti starému Trimelovi… Akorát prostě zvyk je železná košile, a tak mám problém s tím menu na pravé straně, protože vždycky bylo na levé!

Safira Xerow Parker
Týjo… Moc krásné, opravdu, moc se mi to líbí… Dokonalé.

Esperanza Milagrosa
Moc se mi líbí, je to příjemná a pěkná změna. Povedl se vám.

Lilien Emity Meissed
Nový Žlutý Trimeles vypadá dobře, ale jedničku bych mu bohužel nedala. – usměje se – Je vidět, že si s tím někdo (hádám, že p. Whitecrow?) vyhrál. Ale sem tam mi přijde až moc papouškovský, ale to je asi věc vkusu, chápu, že je to především pro odlišení a zviditelnění. Při prvním pohledu bych hádala, že je rozdělaný a bude se ještě něco dodělávat… – usměje se – Ale tím nechci urazit stvořitele, je to pěkné, ale prostě mi tam chybí takové souznění celku. – usměje se a zase Trimela zavře –

James Watfar
Rozhodně se nedá říct, že by si Trimeles nepolepšil. Předešlý vzhled se nedá s novým vůbec srovnat. Na druhou stranu, nový vzhled mi na první pohled k srdci nepřirostl. K vkusnému, přehlednému pergamenu článků mi dvakrát nesedí horní část časopisu. Ale aspoň má časopis prostor pro zlepšování. Docela se divím, že se Trimeles nechce vrátit například k prastarému vzhledu, který vidíme pod odkazem na stará čísla. Ten je přímo geniální.

Jane Karen Langley(jedna z tvůrců nového ŽT)

Nový Trimeles se mi moc líbí, určitě se zpřehlednil, grafika k němu sedí a je krásně udělaná, pro redaktory si myslím je příjemnější a celkově je prostě modifikovatelnější. Navíc vychází pod záštitou naší školy, takže to je také velký skok kupředu.

Elizabeth Gibsonová
Nový Trimeles se mi líbí naprosto. Plánoval se dlouho, snad už od mého prvního ročníku, možná ještě déle, a jsem ráda, že se to konečně podařilo. Sice je hlavní obsah, ale všichni víme, že po tom vzhledu se taky otáčíme.

Navíc nový Trimeles naprosto svým způsobem vystihuje Mrzík, i když té žluté tam moc není. Ale těmi barvami je naprosto okouzlující a takový kolejní, protože kolejku mi hodně připomíná.

Je pravda, že to přetváření smajlíků na ty žluté moc nemusím (jako všude jinde), ale s tím se za chvíli smířím (tedy budu psát takové, které se mi nepřetvoří, muhaha). Hodně mě překvapila ta hlavička, která v původních návrzích snad ani nebyla, ale je moc povedená. Holt nás ten jezevec už nikdy neopustí.

Aron Queez
Je to moc pěkná změna – Trimeles v novém vzhledu se mi vážně líbí.

Jak vidět, odpovědi jsou povětšinou kladné. Samozřejmě, nějaké drobnosti musíme ještě vylepšit, ale celkově si myslím, že byl nový Trimeles hradem dobře přijat.

Za Mrzimor snad mohu slíbit, že se budeme snažit i nadále vydávat kvalitní články a že se vzhledem našeho časopisu budeme dál manipulovat k lepšímu.

Pro DV
Samantha

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *