Co přinesl první termín?

| Vydáno:

První termín tohoto školního roku překvapivě přinesl mnohem více než jen první body, útoky na předměty a starání se o nové kolejní přírůstky. Co všechno se za těch čtrnáct dní vlastně událo?


Tento termín byl rozhodně útokem na měšce všech obyvatel hradu. Kromě toho, že každý student nějaký ten galeon použil na zápis na výuku, se na Příčné ulici a i v salonu madam Niam objevily nové kousky. Poprvé se tak stalo tradičně na Valentýna. Srdcová královna dorazila na Příčnou ulici, dokonce i pan lékárník se tomuto svátku přizpůsobil a k mání tak byl jedinečný lektvar. I salon NiT měl svou vlastní valentýnskou kolekci. Nicméně madam Niam hrad potěšila hned o tři dny později novou kolekcí, která sice nepatří mezi ty nejlevnější, nicméně obdivována bude ještě dlouho. Později navíc byla rozšířena i nabídka jeans o další nové a neokoukané barvy.

Madam Niam se svou valentýnskou kolekcí.

Madam Janel v nové kolekci salonu NiT.

Chabrakanes Čertovem se svým Obřím huňatým medvědem, velmi oblíbeným kouskem od Srdcové královny.

Sedmnáctého ledna se ale kromě nové kolekce objevilo i něco zajímavějšího. V rámci oslav Leteckého dne se všechny studentky staly slepicemi, studenti kohouty a fialové obyvatelstvo hradu (i s duchy) čápy. Toto vzbudilo pozornost všech a kolejní časopisy o tom již stihly informovat, neboť ne každý den se přihodí, že se najednou stanete zvěromágy.

Nejmenovaná slepice.

V druhém týdnu se objevily zajímavé změny a vylepšení, o nichž informoval Log. Hned dvě z nich se týkají kolejních duchů, kteří byli, co se týče kolejního života, poněkud omezeni. Nyní ale mají konečně přístup na famfrpálové tréninky alespoň jako morální podpora, stejně tak veškeré věci z kolejního kumbálu se jim už nemusejí posílat oklikou, kumbálové sovy si je najdou samy.

Další vylepšení tu je pro všechny. Každý si teď může zvolit, zda chce, aby v jeho profilu bylo vidět jeho datum narození. Stejně tak je možno v čarokreslírně u pana Paštičky vystrčit nechtěného z podia a snadno tak vyřešit například problém, když se na kolejní fotku dostane někdo jiné barvy.

Nová možnost u Paštičky.

Závěrem termínu se navíc ve výjezdních seminářích objevil Letní seminář 2013. Sice další podrobnosti můžeme zatím pouze očekávat, nicméně i tak se mnozí obyvatelé na osm dní v Honorově těší a již přidali své jméno k přihlášeným účastníkům.

Je jisté, že tento termín byl rozhodně na události bohatý. Teď je pouze otázkou, zda i další termíny budou podobně akční.

Komentáře

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *