Sovy stávkují!?

| Vydáno:

Čtvrteční večer 28.2. byl velice podivný…. Okolo 22. hodiny, se všechny sovy na hradě asi zbláznily…


Nic netušíc jsem si přišla ve čtvrtek večer v klidu vyřídit všechny povinnosti na Hogwarts. Když jsem vlezla vstupní branou do hradu, vše mi přišlo jako při starém. Vše vypadalo tak, jak mělo, a nic se nedělo.

Vlezla jsem tedy do Velké síně. Tam se řešil asi hodinový výpadek mudlovské techniky. U tohoto problému jsem naštěstí nebyla a ani ho pořádně nezaregistrovala. Nebrala jsem to tedy moc na zřetel a šla jsem si do sovince – vyřídit vše, co jsem potřebovala.

Ale chyba lávky, co jsem neobjevila:

V sovinci jsem neměla ani jediný vzkaz, poštu či hovínko od mých miláčků. Prostě nic! Nic jsem neviděla, nic jsem necítila. Sovinec byl úplně a zcela vyklizen.

Chtěla jsem tedy alespoň rozeslat dopisy, které jsem si plánovala. Ale, ale… moje naprosto spolehlivé sovičky najednou odmítly létat! Jak vidíte na fotce pod tímto odstavcem, sovy se na mě prostě a jasně vykašlaly.

Moji miláčkové a moji oblíbenci, nechtěla jsem tomu věřit. Vtrhla jsem proto do kolejky i do Velké síně a začala jsem zjišťovat, co se stalo. Bohužel, nikdo nebyl o moc chytřejší než já. Ale nakonec jsme se shodli na tom, že za to asi budou moct mudlové a že naše chudáčky sovičky jejich výpadek natolik rozrušil a vylekal, že si na zbytek večera musely dát šlofíka.

No, zdokumentováno pro vás mám a zbývá mi jen doufat, že se snad brzy vše vrátí do starých kolejí.

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *