Poselství mudrce

| Vydáno:

Jednoho večera k nám do redakce přišel nečekaný návštěvník… Prý z daleka, s nějakým důležitým poselstvím a náš plátek si vzal za pomocníka. Chcete vědět více? Neváhejte a čtěte!


Milé čarodějky a kouzelníci,

v mých dobách nastal nedostatek schopných učedníků… Je to velice smutné, když starý muž jako já nemá komu předat svou moudrost. Vynořil jsem se tedy z hlubin času, abych pátral ve vašem světě po lidech, kteří mají nadání nejenom kouzelnické, ale i pružnou mysl plnou nápadů, ruku pohotovou ke psaní či kreslení. Najde se mezi vámi někdo takový? Někdo, kdo by udržel se mnou krok a mohl bych ho vzít za učedníka? Žádám ty, jenž si myslí, že jsou natolik zdatní, aby zvládli mé zkoušky, nechť se hlásí na leoumelec@seznam.cz, a to do půlnoci 11. března vašeho času.

Patnáct z vás pak bude mít tu čest zdolat sedm úkolů, jež jsem si pro vás přichystal. Možná jsem některé vyděsil příslibem složitosti, a tak by se i ti sebenadanější báli přihlásit… No jistě! Ještě že jsem taková chytrá hlavička! Nechť si tedy každá barva stanoví jednoho zástupce, který podstoupí mé zkoušky!

Budeme mít tedy soutěžících dvacet a přihlásí-li se více z vás (čemuž věřím, protože bytosti obdařené magií jsou nebývale statečné), podrobím vás malému testu, abych rozeznal zrno od plev. S tím mi pomůže i záhrobní hvězdná porota, jejíž identita vám bude odtajněna v pravý čas.

Ode mne je to prozatím vše, drazí. Uvidíme se na cestě dějinami…

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *