Druhý úkol na scéně!

| Vydáno:

Jste zvědaví? Napnutí? Nemusíte! Leo je zde a přináší vám novinky ze svého výběrového řízení a také zadání druhého úkolu. Neváhejte a čtěte!


Moji milí kouzelníci a čarodějky!

V posledních dnech jsem se tu mezi vámi procházel, skryt ve svém neviditelném plášti, a sledoval, co se tu vlastně všechno děje. Všiml jsem si, že mnoho z vás je silně zavaleno prací, a tak jsem se rozhodl zmenšit své nároky na vás. Ano, čtete správně, tak velkorysý jsem. Dále vás už tedy čekají jen tři úkoly, cože znamená, že dohromady máte čtyři zkoušky.

Brzy už přinesu výsledky prvního úkolu, ale chvíli potrvá, než se mí porotci prokoušou vašimi vypracováními. Mějte pro ně tedy alespoň malé pochopení, když už ho nemám já.

Poposuňme se však dále. Musím vás samozřejmě seznámit s druhým zadáním, jež pro mne máte vypracovat. V minulém kole jsme se přenesli do středověku a dnes bych se chtěl podívat ještě dál.

Žádám tedy, abyste mi nakreslili čaroděje či kouzelnici v pravěku.
Použít můžete tužek, štětců či čehokoli jiného, co vás napadne. Své obrázky opět zasílejte do mého sovince: leoumelec@seznam.cz. Uzávěrka tohoto kola je 14.4. Tentokrát by ale někteří z vás nemuseli čekat až na poslední možný okamžik…

Komentáře

  1. Nemuseli čekat na poslední možný okamžik – Někteří by rádi nečekali, ale když to někteří dopíšou ve 23:57, tak 23:58 je ještě celkem včas odeslání 🙂

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *