Krátké utkání mezi Zmijozelem a Mrzimorem

| Vydáno:
V sobotu 30. května jsme mohli sledovat zápas Zmijozel vs. Mrzimor. Zápas trval pouhých 33 minut a skončil se skóre 220:20.

V sobotu v 9:00 naskočily týmy z Mrzimoru a Zmijozelu na košťata a předposlední zápas sezóny mohl začít. První gól si připsal Zmijozel, ale to žlutým vůbec nevadilo a střelkyně Daria hned skóre dorovnala. Ale odrážečka Bibi ze zelené koleje to nenechala být. O dvě minuty později totiž Aarona shodila z koštěte. Toho potom vystřídala kapitánka Selina. Hned nato camrál ulovila Andra Tigers a dostala se přes nového brankáře Theodora Mudda. Ale za jakou cenu! Dostala potloukem od nadané odrážečky Katie Ackerman.

V 9:12 už měli camrál zase zelení a tentokrát to byla Inees, kdo skóroval. A o minutu později se odrážečka Zmijozelu Loralei s chutí trefila do střelkyně Amandy. Pak se camrálu ujala Daria, ale na gól to nestačilo a o dvě minuty později si kvůli Loralei mohla Daria na chvíli odpočinout. V 9:18 se k potlouku dostala Eivli a trefila Inees, které to ovšem nevadilo a stejně vstřelila další gól. Takhle se všichni chvíli přetahovali a zelení se pokoušeli dát další tři góly, ale Theodor jim v tom úspěšně bránil. Pak ho ale štěstí opustilo a Jarrq stejně gól vstřelil. Ale ani odrážečky nebyly pozadu. Bibi se totiž zaměřila na soupeřku Eivli a minutu co minutu se do ní trefovala. A Amanda zase schytala střely od Loralei. Ta ji shodila z koštěte a místo ní nastoupila Selina. Ale Mrzimor se nevzdával. Katie ukořistila potlouk pro sebe a v 9:24 se jí povedlo shodit Andru. Eivli to zase oplatila Bibi, a i když to na spadnutí nebylo, musela to být pořádná šlupka! Ve třicáté minutě dává Daria gól a se skóre 20:70 nastoupily chytačky obou týmů. Zelená Inees se ještě pokoušela dát pár gólů, ale Theodor bez obtíží camrál vždy chytil. Eivli se ještě stihla trefit do Magdarlene, ale ta o dvě minuty později chytila zlatonku i přes svoje zranění a zápas ukončila. Zmijozel vyhrál. Hra trvala přesně 33 minut. Pro pár hráčů to také byl úplně poslední zápas. Ze Zmijozelu odchází Andra Tigers, Bibi Anne a Magdarlene di Facittra. A z Mrzimoru se budeme muset rozloučit s Dariou Renawalti, Eivli SSelene a Jenny Laylou Gilesovou. Všechny nám budete chybět!

Ohlasy hráčů:

Ontaria Emori Reyes (kapitánka):
Zápas byl pro naší kolej skvělým zakončením! Pro některé hráčky dokonce zakončením kariéry coby neprofesionálních hráček.
Andra, Ineeska a Jarrq odvedli perfektní práci na střelcích, když brankáře doslova rozstříleli!
Bibi si na ukončení své famfrpálevé kariéri coby neprofesionální hráč sestřelila hned 2 protivníky! Lori nezahálela a také přispěla shozením 1 hráčky, a to rovnou na jednu ránu!
Astorka skvělě zaplácla obruče a díky tomu nepropustila skoro žádný gól !
A Magdička? Mno, co dodat, ta si svůj poslední zápas doslova vychutnala a chytila si svou vytouženou žlutou zlatonku hned na první průlet a díky tomu navíc zajistila magíka pro hráče na košťatech. ♥
Velké díky patři i našim náhradníkům Maye, Kiře, Crystal a Lajničce za to, že byly nejen připravené hned zareagovat a naskočit, ale že celý zápas fandily jako o život! Vivat ! ♥

Amanda Wright:
Zápas se Zmijozelem byl pro mě jednoduše obrovským zklamáním. A nejsem jediná. Po chycení zlatonky jsem byla nejdříve rozhozená a pak mi bylo smutno, protože jsem si zápas ani nestihla užít. Camrál se ke mně nehrnul (letošní sezónu hraju jak ponocná), nestihlo to být ani napínavé a zkrátka, tyhle krátké zápasy nesnáším.
To nic nemění na tom, že Zmijozelu upřímně gratuluji a děkujeme za zápas, ačkoliv pro nás (doufám, že můžu mluvit za většinu z našeho týmu) měl spíš deprimující charakter.
Taky je mi hrozně líto, že jsem si neužila poslední zápas s děvčaty, se kterými jsem začínala a hraji s nimi tak dlouhou dobu. Asi jsem to prožívala dokonce víc než ony. Daria pro mě byla vždycky velkým střeleckým vzorem a esem, Jenny je velmi cílevědomá a na hřišti i mimo jsme parťačky do pohody i nepohody. A Eivli? Bez té bych famfrpál ani nehrála. Ani si to bez nich nedovedu představit, ale máme novou krev, bohužel všechny jsou milovnice famfrpálu a jejich éra tu končí, protože profiliga je stále v nedohlednu a za chvilku nás tu bude víc hráčů „v důchodu“ než těch aktivních. To mě snad mrzí ze všeho nejvíc, na famfrpálu je opravdu tolik co měnit a vylepšovat (třeba letos se zas všechno tak hrozivě seká, že někdy opravdu ztrácím nervy, ale to je zase jiná kapitola – chechtá se –).
Jezevčímu týmu děkuju za to, že spolu zvládáme všechny nástrahy, překážky, nejasnosti a je u nás na trénincích úžasná uvolněná atmosféra. V zápasech si navzájem fandíme a máme bojovného ducha. Letos byla krásná sezóna a doufám, že pro velkou většinu z vás budou ty nadcházející ještě hezčí. Nezbývá nic než trénovat a trénovat, jednou mi ten sen splníte. Jsem hrdá na to, že můžu být členkou tak úžasné party lidí. Poděkování posílám hlavně kapitánce Selince, že to všechno zvládá (a někdy dokonce i s klidem). Je chápavá, lidská a zvládá krotit bandu drzounů bez újmy na zdraví (asi).

Andra Tigers:
Dnešní zápas jsem si moc užila! Ačkoliv naše sestava nebyla tak silná a početná jako obvykle, už před začátkem utkání panovala v šatně skvělá atmosféra, při samotném zápase vše klapalo tak, jak mělo, a kromě mého pádu na zem probíhalo vše hladce. Za co jsem nejvíc vděčná, je to, že Magdě se konečně podařilo prolomit kletbu a ze zápasu si odnesla svou první zlatonku s Mrzimorem, která se shodou okolností stala i její úplně poslední zlatonkou v Magdině famfrpálové historii. Magdi, blahopřeji!
A také bych chtěla poděkovat několika hráčkám, které dnes odehrály své úplně poslední utkání ve své kariéře, Bibi a Magdě (a Jazze a Rhee, které se flákaly kdovíkde (styďte se) a Zuzce, která dřepí v mrazáku (taky se styď)). Bylo mi ctí hrát tolik let po vašem boku, holky, jste nejlepší!

Mrzimorská kapitánka Selina Garcia se vyjádřit nechtěla.

Sestavy týmů:

Mrzimor:
1. střelec: Daria Renawalti
2. střelec: Amanda Wright
3. střelec: Aaron Livingston
Brankář: Theodor Mudd
1. odrážeč: Katie Ackerman
2. odrážeč: Eivli SSelene
Chytač: Jenny Layla Gilesová

Zmijozel:
1. střelec: Andra Tigers
2. střelec: Jarrq Miekkala
3. střelec: Inees Rut Gowstring
Brankář: Astoria von Pens
1. odrážeč: Loralei Silwerin
2. odrážeč: Bibi Anne
Chytač: Magdarlene di Facittra

Pro Denní věštec
Cassiopea Zmlklá

Komentáře

  1. Tento zápas byl pro mne poslední – a tedy i výjimečný. Velký dík Magdě za rychlé chycení zlatonky a za zisk velmi cenného magíka.
    Ještě větší poklonu bych ale chtěla složit všem týmům, proti kterým jsem po dobu své famr-kariéry měla tu čest bojovat. Bylo mi ctí, přátelé! Kéž vás Famr-síla provází!

  2. Díky Magdě jsem získala magíka, ve kterého jsem ani nedoufala 🙂 Děkuji moc ! Zápas byl rychlý, svižný a plný skvělých střel, zásahů brankářů, tvrdých ran odražečů a perfektních fanoušků na obou stranách 🙂

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *