Anseiola Jasmis Rawenclav šokuje!

| Vydáno:

V posledních týdnech si nelze nevšimnout podivného chování profesorky vyučující předměty Literární seminář, Mudlovská antropologie a Psychologie, čtyřnásobné nositelky Picatrixova řádu čarodějů, majitelky rezidence v Godrikově dole, Anseioly Jasmis Rawenclav. Z čeho pramení profesorčina výhybka z kurzu? Odráží se na druhé nejbohatší člence profesorského sboru její pracovní vytíženost, nebo snad tato starší, dříve velmi vitální profesorka začala experimentovat s černou magií? Co nás od této podivné dámy ještě čeká?

Je veřejně známé, že A. J. Rawenclav patří mezi vlivné osazenstvo bradavické školy. Dle tajných zdrojů údajně manipuluje novou zástupkyní školy. Navíc krom výuky se stará o každoroční vyhlašování ankety Osobnost Hogwarts, má na starosti zkoušky NKÚ a CKÚ a nově také KOZA, také čtení nováčkovských esejí a dlouhé porady s Moudrým kloboukem. Vytížení této dámy je zřejmé a byla jen otázka času, kdy se na profesorce začnou projevovat viditelné známky únavy.

Krom výše zmíněného však tato mamonářka začala zcela netradičně vystupovat na veřejnosti a její chování se začalo zcela vychylovat z normálu. Náš štáb byl svědkem jednoho z mnoha incidentů, během kterého se Anseiola neudržela na uzdě a doslova ochutnala mrzimorského studenta.

Sama iniciátorka však vypovídá o situaci s naprostým klidem.

Jak sama uvedla: „Pravdou je, že jsem upírem a pana Uroborose žeru již delší čas.“ Nutno zmínit i nemístné mrknutí, které jsme se snažili ignorovat.

„Pan Uroboros potřebuje ještě hodně krmit, aby byl k snědku. Zatím je jen kost a kůže, i když dostává pravidelný přísun řízků,“ vypovídá exmanželka Sergeho Renine.

„Poslední dobou se cítím dosti vyčerpaná, ale to bude asi tím nedostatkem studentské krve (následovalo mlsné olíznutí rtů, pozn. redakce). Možná to bude i mými pravidelnými nešvary s Larrie Larstonovou, novou zástupkyní, nebo hůř, sourozenci Filiusem a Mintakou Orionisovými, mými úhlavními nepřáteli.“

O pravidelných nákupech u Borgina a Burkese, obchodu s produkty nevalné pověsti, se profesorka odmítla bavit. Namítla pouze: „Kde nakupuji? To je tajemství!“

Co ještě můžeme čekat? Můžeme se bát hromadné šikany studentů z důvodu vysoké poptávky po studentské krvi? Začíná tímto hon zběsilého upíra za krví? Bude nás Anseiola Jasmis Rawenclav i nadále šokovat?

Komentáře

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *