Bradavická čtyřka startuje!

| Vydáno:
Je tomu již nějaká chvíle, co bylo vyhlášeno konání akce, jenž otřásá celým hradem. Další Bradavická čtyřka je tady! Kteří byli vybráni, aby zastupovali kolej? Co toto klání přinese? Radost a uvolněnou atmosféru, nebo soutěžící s přetékajícími nervy? Jste na správné adrese – to vše a ještě více se dočtete právě zde!

Dne 23. 3. 2013 bylo všem obyvatelům oznámeno, že dlouho postrádaná Bradavická čtyřka je opět na hradě. Před čtyřmi lety se konal Turnaj tří kouzelnických škol a tato akce tudíž nedostala prostor. Nicméně věřím, že letos si jí užijeme až až.

Madam Larrie se na hlavní stránce vyjádřila jasně, své rozsáhlé oznámení začala v tajuplném a magickém duchu.

Všechny obyvatele hradu (a nejen je) tak nechala zmatené a zaúkolovala je výběrem čtyř spolehlivých zástupců z jednotlivých kolejí. Ihned po prohlášení se objevil průchod na nádvoří, kde bude probíhat klání o výhru. Vzkaz byl prostý – zvolte čtyři studenty ze své koleje, vpusťte je do jámy lvové, užijte si zábavu a doufejte, že vyhrajete právě vy!

A tak nechala vedením kolejí téměř dva týdny na výběr těch nejlepších z kolejní elity. Úkol to byl opravdu obtížný (pokud bych měla mluvit z vlastní zkušenosti), trvalo nám docela dlouho, než jsme zvolili s ostatními „ty pravé“.

Hodiny začaly odtikávat nedostatek času. Mrzimor zvolil. Tik tak. Havraspár zvolil. Tik tak. Tik tak. Nebelvír přeci jen také zvolil. Tik tak. Tik tak. Tik tak. Zmijozel nesměl zůstat pozadu a čtyři jména byla vybrána. Jací studenti tvoří onu hvězdnou mezikolejní sestavu?

Za Havraspár byly zvoleny slečny Eliah Tailesová, Evelina van Eyck, Lilien Emity Meissed a Lucy Mysterious. Mrzimor bude zastupovat Andrew Uroboros, Ashaii Naomi Naiad, Elizabeth Gibsonová a Oresta Vianueva.
Co se týče nebelvírských vyvolenců, do klání půjde Hekatea Centaurix, Jane Mooren, Lily Peterson a Nerys Heliabel Ghostfieldová. Ani Zmijozel nezahálel a do boje vyslal Eineann Mag Lasair, Elanis Aelanu Roselfovou, Elenu Dempsay a Jean Molliacovou.

Vypadá to, že letos půjde převážně o ženský boj, jedinou mužskou společnost bude holkám dělat Andrew, snad to mezi tím houfem ustojí!

A co porota? Ta se skládá ze čtyř profesorek, každá z nich má za sebou jinak barevnou minulost. Jsou jimi: Amálka Zlatá, Janel Weil, Selena Enail Smithová a novopečená fialová Niane z Libelusie.

Jak je vidět, letos je výběr studentů vskutku pestrý, již jim byl zadán první úkol, na který si my, obyčejní studenti, budeme muset ještě nějaký ten pátek počkat.

Nedočkaví, kteří máte neustále potřebu dávat nějak najevo, komu fandíte, můžete si zaběhnout na Příčnou ulici, kde se objevil speciální krámek s věcmi na podporu šampionů!

To je ode mě vše, přeji všem soutěžícím mnoho štěstí, úspěchů a hlavně trpělivosti, jsem přesvědčena, že ji během ošemetných úkolů budou potřebovat!

Komentáře

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *