B4: Rozhovor s celým havraspárským týmem!

| Vydáno:

Zdravím všechno osazenstvo hradu. Přicházím se svým prvním článkem do Denního věštce, prvním rozhovorem s celým havraspárskám týmem Čtyřky, Eliah Tailesovou, Evelinou van Eyck, Lilien Emity Meissed a Lucy Mysterious. Pokud Vás zajímá, jaké jsou jejich dosavadní dojmy z Bradavické Čtyřky, čtěte dál!

Vítám modrý tým. – usměje se – Jsem ráda, že jste se dostavily. Nebudu zdržovat. – mrkne – Tak tedy, začneme první otázkou. Čekaly jste, že do B4 týmu vyberou zrovna Vás?
Eliah Tailesová: U nás to nevolil jen jeden člověk. Takže těžko říct. Chápu, proč tam jsem, ne tedy, že by mě to přímo udivilo. Na druhou stranu tam bylo nominovaných spoustu kreativních a akčních lidí, takže asi z části i ano.
Lilien Emity Meissed: Popravdě? Já ani nevím, nechávala jsem to prostě na nich. Jediné co jsem udělala, bylo, že jsem se přihlásila a čekala, jestli mě vyberou nebo ne. Na jednu stranu jsem o tom chvíli uvažovala a na tu druhou jsem se toho děsila. A brala jsem to prostě tak nějak 50:50. Nenakláněla jsem se ani k jedné možnosti. Jelikož vím, že něco té B4 nabídnout mohu, ale nebyla jsem si jistá, jestli to bude stačit.
Lucy Mysterious: Dlouho jsem uvažovala o tom, jestli se mám či nemám přihlásit. Zkusit se má vše, a tak jsem nakonec odvahu získala a poslala svou přihlášku. Nevěřila jsem tomu, že mě vyberou, protože v naší koleji je mnoho kreativních havranů a vynikají v některé ze svých vlastností. Byla jsem velice překvapená, když mě nakonec vybrali a nečekala jsem to. Vážím si jejich důvěry.
Evelina van Eyck: Ano i ne. Možná, nebo spíš jsem očekávala neočekávané.

Jaké jste měly pocity po tom, co Vás vybrali?
Eliah Tailesová: Strach a respekt, ale jakmile jsem viděla složení celého týmu, zase bylo vše hrozně fajn. Taková záruka, že ať to je sebehorší, takhle to zvládneme a bude to zábava.
Lilien Emity Meissed: Pocity po výběru se asi nedají popsat. Prostě takové to „Super, tak jsem v B4 s holkama, doufám, že to přežijeme.“ Ono po tom výběru si to člověk ještě nějak neuvědomuje, ví akorát, že teď je na něm, aby reprezentoval kolej, ale poté, co si přečte zadání úkolu už je to pocitový ohňostroj. – zasměje se –
Lucy Mysterious: Nečekaný. Měla jsem radost, ale věděla jsem, že to nebude procházka růžovým sadem. Po vybrání ovšem cítí člověk určitou zodpovědnost, kterou nese za svou kolej. A také jsem byla šťastná, že B4 není soutěž o jednotlivcích, ale o čtyřčlenném týmu a pracuje se dohromady.
Evelina van Eyck: Velmi, ale velmi smíšené. Byl to ten nejsmíšenější koktejl pocitů, který jsem ten večer zažila.

Ve zkratce mi popište, jak vybírali do týmu u Vás v koleji. Jste s tím, jak se u Vás vybíralo spokojené?
Eliah Tailesová: Vše leželo na bedrech zasedačky. (kromě nominovaných) Já spokojená jsem.
Lilien Emity Meissed : Tak ono to nebylo nic extra speciálního, poslali jsme vedení sovu s tím, co bychom mohli B4 nabídnout a následně zasedačka vybrala 4 do týmu. A spokojená jsem, nemůžu hodnotit sebe, ale holky jsou skvělé! – usměje se –
Lucy Mysterious: Podmínky přihlášení splnil každý, kdo napsal povídání o sobě. Účastníky pak následně vybírala zasedačka. Já se v tom ještě tolik nevyznám za ten krátký čas. A ano, jsem se systémem vybírání spokojená.
Evelina van Eyck: Zájemci se hlásili formou úvahy/eseje. Poté o modrých reprezentantech hlasovala zasedačka.

Jak jste spokojené se sestavou Vašeho týmu?
Eliah Tailesová: Ano.
Lilien Emity Meissed: Jak už jsem říkala, myslím, že jsme si jako tým opravdu sedly. Dokážeme se s holkami doplňovat, každá umí něco a je to prostě skvělá spolupráce, když nic jiného, tak si plnění úkolů, prozatím toho jednoho, opravdu užíváme.
Lucy Mysterious: Složení týmu je fantastické! Spolubojovnice jsou výborné, nadané, spolehlivé a nejlepší! – usměje se –
Evelina van Eyck: Jsem nadšená! Je mi ctí být v LELE teamu spolu s těmi nejnadanějšími, nejkreativnějšími a nejtalentovanějšími slečnami z koleje. Fungujeme spolu.

Co říkáte na sestavy ostatních kolejí?
Eliah Tailesová: Trochu nás vylekal Nebelvír, ale to byl prvotní šok nad složením. Cítím, že to bude silný boj ze všech stran.
Lilien Emity Meissed: Sestavy ostatních týmů jsou zatím hodně tajemné. Od několika z nich člověk ví, co může čekat jednotlivě, ale neumím odhadnout, co očekávat od těch celků. Takže čekám na odtajnění prvních vypracování a hodnocení, abych si uměla udělat obrázek.
Lucy Mysterious: Popravdě neznám téměř nikoho a nevím, co mám od nich čekat. Ono se není čemu divit, za tak krátký čas. Spíše jsem vnímala reakce svých kolegyň, jak moc jsou šokované či nejsou.
Evelina van Eyck: Jsou vkusně vybraní.

Který tým Vám připadá, že bude největším soupeřem?
Eliah Tailesová: Nejspíš Nebelvír, ale jako už jsem říkala, nebude to jednoduché s nikým.
Lilien Emity Meissed: Já osobně to odhaduji na Nebelvír, protože tam znám par děl několika opravdu talentovaných lidí. Ale nechci odstavit na vedlejší kolej ani Mrzimor a Zmijozel, protože tam ty lidi moc neznám, nebo neznám jejich tvorbu a jak je známo, z neznáma se může vyklubat opravdu velký soupeř. Takže s napětím čekám na to odtajnění, abych mohla tvořit „graf šancí či propadáků.“ – směje se –
Lucy Mysterious: Nemám tušení. Každá kolej může vytáhnout tajnou zbraň a překvapit, šance jsou vyrovnané.
Evelina van Eyck: Těžko říct. Uvidíme po prvním úkolu.

Co jste si říkaly, když jste viděly poprvé zadání prvního úkolu? Byl těžký nebo jste čekaly něco horšího?
Eliah Tailesová: Myslím, že jsme k němu přistoupily s respektem. Ne se strachem. To je důležité. Takže ano, těžký určitě byl. Ale pojaly jsme to jako výzvu, třeba i poznat něco nového.
Lilien Emity Meissed: Myslím, že má první slova nejsou zveřejnitelné! – směje se – Když jsem to četla, nedávalo mi to prostě smysl a určitě věci jsem si nedokázala představit, ale po té, co jsme se pustily s holkami do práce, se to otočilo a plnění úkolu jsme si prostě užily. No to se teprve uvidí, jak nás budou slečny porotkyně hodnotit, ale myslím, že správné rozvrhnutí nám to hodně ulehčilo.
Lucy Mysterious: Nemyslím si, že bychom se nějak vyděsily. Ihned se začalo vymýšlet a pracovat. Když člověk ví, že v úkolech není sám, ale má tři úžasné spolupracovnice, všechno pěkně běží po drátkách tak, jak má.
Evelina van Eyck: Říkala jsem si, že je to fantastická výzva. Zadání se mi zalíbilo na první pohled.

Tak jsme se tedy dostaly až k poslední otázce. Jak jste zvládly vypracování prvního úkolu? Jste s ním spokojené?
Eliah Tailesová: Ke spokojenosti své i bližního svého.
Lilien Emity Meissed: Spokojenost být může a nemusí, ovšem nervozita a to, že nevíme, jak se s tím poprali ostatní, nám neumožňuje moc jásat, že ano. Takže prozatím si své pocity z díla radši necháme pro sebe. – směje se –
Lucy Mysterious: To je tajemství přeci, na hodnocení a konečné výsledky si musí všichni počkat. – mrkne –
Evelina van Eyck: Nechte se překvapit. Řekla bych, že samy jsme překvapené z celkového vypracování. Ale prozradím vám, že jsme se u toho megagalakticky bavily.

Tak moc Vám holky děkuji za rozhovor a ať se Vám ve Čtyřce daří! – usměje se –

Komentáře

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *