Statistika zkoušek I. – studenti

| Vydáno:
Již máme první týden druhého pololetí a naši páťáci mají definitivně zadané NKÚ. Šesťáci s nimi a studenti r. s. s profesory zase mají své CKÚ. Závidíte? Nejspíš není co!

Již od pondělka se mohou vybraní studenti a profesoři děsit toho, co si to na sebe nechali uplést. Tedy již od pondělka jsou zadány zkoušky NKÚ a CKÚ. A kdo je vůbec skládá? Pojďme se podívat na stručný přehled.

Začněme tedy pěkně podle abecedy Havraspárem. Z jejich páťáků zkoušky plní:
Avreya Monowitz z Kouzelnické francouzštiny, Caitlin Galbraith z Nitročar, Justin Angel Sane z Astronomie a Linn Rose Lairová z Létání na koštěti a Nitročar.

Jejich šesťačky se na zkoušky poctivě a svorně vykašlaly, protože přeci dál půjdou i bez nich.

Zkoušky CKÚ se z Havraspáru odvážila skládat jedině šéfredaktorka CD Lilien Emity Meissed, a to rovnou dvě z Nitročar a Prefektování a primusování.

Dále v abecedě máme Mrzimor. Tam se do zkoušek NKÚ nepřihlásil ani jediný človíček, čímž jim jejich velká formace páťáků zůstane a příští rok pravděpodobně nebudou mít šesťáky.

Do zkoušek CKÚ se též hrne jen jediná studentka, a to Oresta Vianueva z Lektvarů a Péče o kouzelné tvory.

Pak budeme hovořit o Nebelvíru. Zde je nejméně možných adeptů na NKÚ, neboť Nebelvír nevlastní šesťáky a páťáků má příhodný počet – pět. Zkoušky absolvují: Emily Smith z Artušovských legend, Literárního semináře, Nitročar a Zvěromagie, Kirsten Woodová z Drobnohledu a Psychologie, Mia Scream z Lektvarů a Nerys Heliabel Ghostfieldová z Kryptologie, Latiny, Nitročar, Péče o kouzelné tvory a Zvěromagie.

Zkoušky CKÚ v Nebelvíru jsou o něco oblíbenější. Skládají je dohromady čtyři studentky. Jmenovitě to jsou tedy Bilkis Blight ze Symbolonu, Esperanza Milagrosa z Kouzelnické angličtiny pro pokročilé, Kouzelnické angličtiny pro začátečníky, Nitročar a Teorie famfrpálu, Jane Mooren z Hudbohrátek, Létání na koštěti, Magických kamenů a Symbolonu a ještě Kate Resea z Kouzelnické angličtiny pro začátečníky, Lektvarů, Obrany proti černé magii a Péče o kouzelné tvory.

Poslední kolejí je Zmijozel, který má o jednoho potenciálního adepta na zkoušky NKÚ víc, tedy má šest páťáků a žádného šesťáka. Do zkoušek se pustily Arwen van Weverstraat z Literárního semináře – poezie, Cassandra Aurora Nott ze Zvěromagie, NaSaŠí Jackson z Drobnohledu, Lektvarů, Literárního semináře, Mudlovské antropologie a Studia mudlů a Renée Carlisle z Astronomie, Démonologie, Kouzelnické angličtiny pro začátečníky, Lektvarů a Literárního semináře.

Ve Zmijozelu se zkoušky CKÚ těší podobné oblíbenosti jako u Nebelvíru, též je skládají čtyři dívky. Jmenovitě tu máme Barbaru Arianne Lecter z Lékouzelnictví, Literárního semináře a Literárního semináře – poezie, Cerridwen Lowra Antares z Astronomie, Osobností světa kouzel, Péče o kouzelné tvory a Testrálologie, Elanis Aealanu Roselfovou z Astrologie, Lektvarů, Věštění a Zvěromagie a Tydynku Flyovou z Kouzelnické angličtiny pro pokročilé, Létání na koštěti, Mudlovské antropologie a Péče o kouzelné tvory.

Pokud bych měl dané zkoušky převést na maximální počet bodů pro jednotlivé koleje, nejméně by měl dostat Mrzimor s 60 body za dvě případná V pro Orestu. Havraspár by pak měl „vydělat“ celých 210 bodů za všechna NKÚ a dvě CKÚ od Lilien. Nebelvír by získal celkem maximálně 750 bodů. A nejlépe by si měl vést Zmijozel s 810 body.

Dále bych se chtěl na zkoušky podívat z procentuálního hlediska, tedy z kolika procent jich která kolej využila.

Havraspár má celkem 9 studentů, kteří mohou skládat NKÚ a 5, kteří mohou skládat CKÚ. Celkem by tedy mohli mít 65 zkoušek. Mají jich pouhých 7. To jim tvoří asi 11 %. Personálně má největší procento Lilien Emity Meissed s 50 % a Linn Rose Lairová se 40 %.

Mrzimorští disponují též devíti studenty, kteří by mohli skládat NKÚ a pěti studenty s CKÚ. Tedy opět je maximum 65 zkoušek. Z těch mají jen drobné dvě. Tento počet tvoří 3 % celku. Největší zastoupení má jediná zkoušená Oresta Vianueva se svými 50 %.

Nebelvír vlastní 5 studentů, kteří mohou skládat NKÚ a 10 studentů, kteří mohou složit CKÚ. To dává dohromady též 65 zkoušek. Dohromady se v Nebelvíruskládá 25 zkoušek. To jest 38 % z maxima. Největší procentuální účast mají Esperanza Milagrosa, Jane Mooren, Kate Resea a Nerys Heliabel Ghostfieldová, které mají 100 %, Emily Smith má 80 %.

Zmijozel má šestici studentek u možných NKÚ a pak desítku studentů u možných CKÚ. Celkem to dělá 70 možných zkoušek. Z nich budou dělat 27 zkoušek a to dá celkem 39 % celku. Procentuálně pak mají Cerridwen Lowra Antares, Elanis Aelana Roselfová, NaSaŠí Jackson, Renée Carlisle a Tydynka Flyová 100 %, pak je Barbara Arianne Lecter se 75 %.

Tady je vidět, že i v procentuálním zastoupení má Zmijozel navrch.

Dále je zajímavé, z čeho se zkouška nejčastěji v letošním roce skládá. Na první příčce jsou předměty dva, a to Nitročáry slečny Larstonové a Lektvary slečny Orionis, oba předměty mají shodně 6 zájemců. S pěti zájemci v závěsu je Péče o kouzelné tvory druhé slečny Orionis. Třetí pak je Zvěromagie slečny Weil s Literárním seminářem slečny Rawenclav se čtyřmi zájemci. Celkově se zkoušky skládají ze třicítky předmětů!

A co vytíženost profesorů? Tak tam se to rozdělilo mezi patnáct profesorů. A nejvytíženější jsou letos obě slečny Orionisovic, které mají po jedenácti zkouškách. Na druhém místě je slečna Rawenclav s devíti zkouškami. Na bronzovém stupínku pak slečna Larstonová se šesti zkouškami.

Příště vám udělám statistiku CKÚ u našich profesorů a zaměstnanců. Uvidíme, zda si vybírají stejné předměty a stejné profesory!

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *