Slavnost založení se blíží!

| Vydáno:

Blíží se den, kdy si připomínáme založení naší kouzelnické školy. Jak? Samozřejmě každoroční Slavností založení!


Ano, je to tak, 19. června se poprvé otevřela brána našeho hradu a pustila do svých útrob návštěvníky. To, že hrad má útroby, není vlastně jen vzletné literární přirovnání. Jistě jste si sami na vlastní kůži několikrát vyzkoušeli, že hrad je jedinečný a „žije“ si svým vlastním životem. Někdy je na nás hodný a za celý den se nám nic zvláštního nestane, ale jindy dokáže být zlomyslný jako Protiva. Zkrátka má svou vlastní hlavu. Když tu nemáme povodně, popletené schodiště či útok škrken, pořád máme co dělat s těmi příšerami ve sklepení. Také hledání skrytých místností a dobrot v kuchyni… Zkrátka na hradě se stále něco děje, mění a vylepšuje.

Za všechny nejspíš mohu říct, že máme náš hrad rádi, a i když někdy nejdeme ke slovům kritiky daleko, pořád je to místo, kam se rádi vracíme. Vzdejme hold naší škole na Slavnosti založení, která proběhne v pátek 21. června v sedm hodin večer ve Velké síni. Pojďme si připomenout její začátky, úspěchy i neúspěchy a vůbec zavzpomínat na doby minulé. Navíc vás mohu jako hlavní organizátor nalákat na smršť kvízů, které prověří vaše znalosti historie naší školy, nebo pár logických úloh, které vám zavaří mozkovny. I nějaké zuřivé pobíhání po hradě a hledání skrytých indícií a bohatou tombolu, kterou bude sponzorovat škola a její výtěžek se spravedlivě rozdělí mezi jednotlivé koleje.

Jak bude probíhat? Jak již bylo řečeno, o ceny nebude nouze, ale pokud máte ve svém kumbále nějaké harampádí nebo byste rádi také něco do tomboly věnovali, nikdo vám v tom nebrání. Čím víc bude cen, tím víc lístků do tomboly můžeme rozdat, to znamená více peněz pro koleje. Podpořit svou kolej také můžete zakoupením losů. Nemusíte se bát, že byste lístek ztratili nebo při zmeškání tomboly přišli o ceny. Žádný strach, každý, kdo si zakoupí los, dostane obratem číslo a já si ho zapíšu na pergamen. Až se budou na slavnosti losovat výherní čísla, budu vědět, ke kterému majiteli patří a tomu případnou výhru odešlu. Jeden lístek bude stát 2 srpce a zakoupit je můžete u mě, Elennar Hollkin.

Vypadá to, že se máme na co těšit a účast bude hojná. Doufám, že si každý koupíte alespoň 20 losů! Pokud budete chtít něco věnovat do tomboly, posílejte to taktéž do mého sovince. Ten, kdo věnuje nejvíce darů, dostane od nás speciální cenu.

Těším se na vás na slavnosti!

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *