Jak vypadají šance na výhru OH?

| Vydáno:

Končí hlasování Osobnosti Hogwarts 2013, kdo asi bude na špici žebříčku?


Neváhala jsem a jménem Denního věštce se poptala obyvatel hradu na tuto ožehavou otázku:

Kdo podle vás bude letos Osobnost Hogwarts?

Samozřejmě tyto náhodně nasbírané odpovědi o skutečném výsledku moc nevypovídají. Berte to jen jako malý průzkum veřejného mínění.

Elizabeth Gibsonová:
Myslím, že buď madam Mintaka, nebo madam Larrie. Obě to jsou velké osobnosti, pro školu toho dělají mnoho a obě jsou oblíbené, přeci jenom tuto anketu už jednou vyhrály.

Ciaran Naoghas:
Já osobně mám s nominací stále neuvěřitelný problém, jelikož valnou většinu profesorů jednoduše neznám a nikdy jsem s nimi neměl příliš co do činění. Za sebe tedy svým způsobem doufám v Mintaku Orionis, která mne učila Lektvary, než jsem musel studium přerušit, jelikož její výuka byla rozumná, smysluplná a na druhou stranu velmi tolerantní. Jako inspektorka výuky má velmi mnoho starostí a domnívám se, že její práce je velmi kvalitní, ačkoliv to hodnotím z pohledu jednoho roku a nemohu to posoudit vůči jiným zkušenostem, které mají starší studenti z předchozích let.

Patricie Baloure:
Zásluhovo sú pre mňa všetci kandidáti vyrovnaní a preto to podľa mňa vyhrá Oresta Vianueva, pretože sa zdržiava viac vo VS a tak za ňu hlasujú aj tí, čo málo sledujú dianie v koľaji.

Annie Reprobate:
Myslím, že to bude velmi těsný boj mezi madam Mintakou a madam Larrie, protože to jsou obě úžasné profesorky, které daly hradu a lidem v něm hodně a tak si to obě zaslouží. O trošku víc to tipuji na madam Mintaku. – usmála se –

Lilly Marshmellow:
Omlouvám se, ale asi ti moc nepomůžu, neodvažuji si tipovat. Přála bych to všem, vyhrát merlinužel může jen jediný… Raději si počkám, jak to dopadne. – mrkla –

Belatris Nithelas Malrinová:
Vzhledem k tomu, že jste položila otázku tak, jak jste ji položila, udělala jste mi to o dost jednodušší. Pokusím se tedy odhadnout tipy ostatních z hradu. Z desítky těch, co postoupili z prvního kola, mám jasný tip: Larrie Larstonovou, která v sobě kombinuje osobu oblíbenou a viditelnou, což je podle několika posledních ročníků klíčovou ingrediencí vítěze a u ankety takto nastavené je to i pochopitelné.

Kdyby otázka zněla, koho bych ‚chtěla‘ za vítěze, byla by pro mě odpověď mnohem obtížnější, protože osobně mám totiž v desítce kandidáty dva.

Margit Claire Leeová:
Ahoj, myslím, že vyhrá mdm Mintaka a bude to pre jej všeobecnú obľúbenosť, prehlaď, skvelé prednášky, ľudský prístup, ochotu.

Kate Resea:
Upřímně doufám, že to vyhraje mdm Mintaka, protože si to plně zaslouží. Ona toho opravdu dělá pro hogwarts hodně a je opravdu tou osobností. A pokud by to nebyla mdm Mintaka, tak jsou tam ještě p. ř. Nimrandir a mdm Ansí, kteří jsou taktéž velkými osobnostmi a zasloužili by si být určitě někde na předních příčkách, ale pak tam nevidím nikoho, kdo by byl tou pravou osobností hog a mohl vyhrát. Jo, nachází se tam osobnosti koleje, ale ti podle mě do osobnosti hog nepatří. To by pak ani nebyla osobnost hog ale pouze „oblíbenost“. – usmála se –

Michaela Mary Enigmatic:
Kdo že by měl být onen vítěz? Popravdě malinko nevím, – pokrčila rameny – domnívám se, že je to vcelku otevřené a rozhodně se v tomto výběru nacházejí jména, která bych tam čekala a vlastně i pro některé z nich hlasovala, jen jich je trochu moc. Každý z nich pro Hogwarts tvoří, znamená něco jiného, takže je to opravdu těžké… Možná bych na vítěze tipovala některou z fialových madam. Vyřknout jméno si však opravdu netroufám, to i z toho důvodu, že zde zatím nejsem zase tak dlouze… Ale také náležitě věřím a fandím i své patronce Lili. Jistě zvítězí ten nejlepší, i když by si to z nich zasloužil každý. – usmála se –

Renée Carlisle:
Abych pravdu řekla, rozhodování není jednoduché. Nejsem v pozici, kdy bych mohla polemizovat nad vítězem. – usmála se –

I když jsem hlas dala někomu jinému, myslím si, že vyhraje mdm Larrie Larstonová, jelikož se k nám vrátila a drží hrad pohromadě. Navíc od jejího příchodu je tu plno nových změn.

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *