Prázdninové luštění!

| Vydáno:

Nudíte se? Přijďte si vyluštit osmisměrku Denního věštce a můžete vyhrát i zajímavé letní ceny!


Léto je tu a my si ho chceme pořádně užít! I když, jak se říká: „Když mám volný čas, tak pracuji.“ Není nad to najít si chvíli na to, abychom si procvičili makovici, a vyluštit si třeba naši osmisměrku!

Pravidla jsou snadná. Stačí si osmisměrku vytisknout nebo uložit jako obrázek a postupně v ní hledat slova uvedená níže. Slova mohou být schovaná vodorovně, svisle, ale i úhlopříčně. Každé slovo, které najdete, si zaškrtněte v seznamu slov i v samotné osmisměrce. Až postupně vyhledáte všechny slova, uvidíte, že vám zbylo pár písmen, která nepatří do žádného slova – nejsou proškrtlé. Tato slova tvoří tajenku.

Pokud si chcete trochu zasoutěžit pošlete mi vyluštěný vzkaz soví poštou do mého sovince. Příští čtvrtek, to jest 11. 7., budeme losovat šťastného výherce, který vyhraje tyto nádherné plavky. (PS: Pokud bude vylosovaná madam nebo slečna, dostane dámské, a v případě pána samozřejmě pánské. Prostě jedny plavky náležící výhercově pohlaví.)

AR, ACCIO, ALBUS, BANKA, BLECHA, BONBON, BRK, CUKR, DAVID, EKOLOGIE, ELLE, ERNIE, FAMFRPAL, FAZOLKA, FENIX, FOTO, FOX, GALEON 2x, GOL, HAD, HALA, HARRY, HAVRAN, HRST, HULKA 2X, JEZEVEC, KARO, KOMNATA, KOS, KOSA, KOTEL, KOUR, KOZA, KOZEL, KRB, KRK, KUN, KUR,LARRIE, LEK, LEKOUZLO, LEKTVARY, LEPRIKON, LES, LETAX, LEV, LOMOS, LOS, LVICE, MINISTR, MINTAKA, NIC, NIMRANDIR, NIT, NKU, NOC, NOHA, NORA, NOX, NYL, OBRAZ, OBRUC, ODBOR, OKO, OKR, OVCE, PAST, PERO, PRIRUCKA, PUKAVEC, REDITEL, REFERAT, REX, RON, ROSMERTA, RUKA, RYBA, RYTIR, SEN, SLUHA, SMRK, SMRTIJED, SOB, SOVA, SPOLEK, STIN, SUDICKY, SVIT, TESTRAL, TOM, TON, TRICKO, TROLL, TRPASLIK, TRS, UZDY, VIVAT, VOSA, VUNE, ZABABA, ZABKA, ZEN, ZLATO,ZMIJOZEL, ZORNICE, ZVIRE

Případné chyby mi prosím nahlaste. Je to moje první osmisměrka a je možné, že tam bude něco špatně. Za případné chyby se omlouvám.

PS:Nahlášené chyby: TEUTRAL místo TESTRAL, OBZAZ místo OBRAZ, B – na pátém řádku, čtvrté od konce.

Za chyby se omlouvám opravím je hned jak se dostanu ke svému Ubuntu.

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *