Další pokračování prázdninového luštění

| Vydáno:

Na jaká slova vás nachytám tento týden? Kromě nového zadání se dnes dozvíte tajenku z minulého týdne a jméno šťastného výherce. Pojďme luštit!


Milí čtenáři, v minulé osmisměrce jste mohli vyluštit sdělení:

Lektvar lásky

Řešení mi poslalo sedm odvážlivců. Vylosovaný však může být jen jeden a tím je v tomto kole Michaela Mary Enigmatic! Gratulujeme!

Pro jistotu si zopakujeme pravidla. Stačí si osmisměrku vytisknout nebo uložit jako obrázek a postupně v ní hledat slova uvedená níže. Slova mohou být schovaná vodorovně, svisle, ale i úhlopříčně. Každé slovo, které najdete, si zaškrtněte v seznamu slov i v samotné osmisměrce. Až postupně vyhledáte všechna slova, uvidíte, že vám zbylo pár písmen, která nepatří do žádného slova – nejsou proškrtlá. Tato písmena tvoří tajenku.


Vyluštěný vzkaz mi posílejte soví poštou do čtvrtka 26. 7. Pokud budete mít štěstí a budete vylosováni, můžete vyhrát buď plavky, nebo finanční odměnu 15 srpců. Volba je na vás.

AKÁT, AZALKA, BLÍN, BOJÍNEK, BOROVICE, BŘÍZA, BUK, CUKR, DUB, DURMAN, HEŘMÁNEK, HLUCHAVKA, HRÁCH, HRST, CHRPA, JÁHLY, JASAN, JAVOR, JEČMEN, JEDLE, JETEL, JITROCEL, KAPRADÍ, KAŠTAN, KLEČ, KONVALINKA, KOPA, KOPR, KOPRETINA, KOPŘIVA, KOŘEN, KOSA, KOSTIVAL, LÉKOŘICE, LEN, LILIOVNÍK, LÍPA, LÍSKA, LIST, LOKET, MÁK, MÁTA, MODŘÍN, OCÚN, OSIKA, OSTRUŽINA, OVES, PETRKLÍČ, PÍCE, PÍĎ, POHANKA, PÓR, PROSO, PROTĚŽ, PŘESLIČKA, PSÁRKA, PŠENICE, PÝR, RDESNO, ROJ, RULÍK, RŮŽE, SASANKA, SEDMIKRÁSKA, SEKVOJ, SMETANKA, SMRK, SRHA, SVÍZEL, ŠAFRÁN, ŠALVĚJ, ŠÍPEK, TOPOL, TRNKA, VRANÍ OKO, VRBA, ZÁZVOR, ŽITO

Tento týden je osmisměrka laděná v duchu bylin a stromů. Pokud naleznete nějaké chyby, opět mi je prosím hlašte.

Šotkové si opět zařádili máme nalezené chyby ve slovech kaprdí místo kapradí a kostval místo kostival

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *