Zvířecí rozhovory pokračují

| Vydáno:
Vítejte u druhého dílu Zvířecích rozhovorů! Dneska k nám přišli nováčci. Isabel Jessica Brown, Maia Lynette Aerangis a Mishael Eleni Mide. Co nám o sobě prozradí?

Jak se vám líbí vaše budoucí škola?
Isabel Jessica Brown: Z hradu jsem úplně nadšená. Ze začátku jsem byla dost zmatená, kde co je, ale všechno jsem na hradě prozkoumala a prohledala. Takže se tu už vyznám. – usměje se –
Mishael Eleni Mide: Úžasný, povedená grafika…
Maia Lynette Aerangis: Hrad se mi velice líbí, je tu stále mnoho nového k objevování a podnikání, a jistě mě bude stále překvapovat. Mimoto se už pár dní snažím najít kuchyni, ale stále se mi to nedaří. – směje se –

Až dostudujete, chtěly byste se stát třeba profesorkou tady na hradě?
Isabel Jessica Brown: Já a profesorkou?! Nikdy! – zasměje se –
Mishael Eleni Mide: Jo, určitě, pokud vystuduju.
Maia Lynette Aerangis: To nedokážu nyní říct, protože tu ještě neznám spoustu věcí… ale kdyby se mi profesorská funkce během dalších let zalíbila, tak proč ne. – lehce se pousměje –

Našly jste si již nějaké přátele?
Isabel Jessica Brown: Nepoznala jsem ještě moc lidí, ale nejvíc si povídám s Annie Sami Criss, Lilly Marshmellow, Ariou Mondgomery.
Mishael Eleni Mide: Že se známe osobně… Jo, Lily A. Johnsonovou.
Maia Lynette Aerangis: Nu… je pro mě trošku těžší navázat kontakty i v mudl světě, protože jsem dosti introvertní, ale doufám, že se to tady alespoň trošku změní… Navíc jsem zatím ještě neměla moc příležitostí k bavení se s ostatními lidmi na hradě, jelikož přebíhám mezi děláním soutěží na hradě a mudl světem, ale mezi ty, se kterými jsem se již bavila, patří například Carrie Jones (se kterou se znám i v mudl světě) a Jenovéfa Eulálie Cymprištíková. Do budoucna ale plánuji více se zdržovat ve Velké síni a možná se i zapojovat do konverzací, tak snad se mi podaří najít ještě nějaké přátele.

Půjčily jste si již nějakou knihu z knihovny?
Isabel Jessica Brown: Ještě jsem neměla tu možnost si ji půjčit. Jedna knížka mě zaujala, ale měla jsem smůlu, někdo už ji měl půjčenou.
Mishael Eleni Mide: Ano, 4.
Maia Lynette Aerangis: Ne, ještě jsem si žádné nepůjčila, ale chci si nějaké půjčit, až mi přijdou peníze ze soutěží.

Kolik už máte magíků?
Isabel Jessica Brown: Magíků mám asi 18. Sbírám je o sto šest. Chtěla bych získat úplně všechny.
Mishael Eleni Mide: Zatím 9.
Maia Lynette Aerangis: Momentálně asi jedenáct.

Máte už mezi profesory nějaké oblíbence?
Isabel Jessica Brown: …
Mishael Eleni Mide: Nejsympatičtější je asi Amálka Zlatá, pak mi sympatická přijde slečna Mintaka
Maia Lynette Aerangis: Nu… to je docela těžká otázka, jelikož jsem ještě neměla tu čest popovídat si s některým profesorem osobně, ale myslím si, že z těch profesorů, na které jsem již narazila, není žádný nějak moc nesympatický. – pousměje se –

Chytla vás nějaká sběratelská mánie?
Isabel Jessica Brown: …
Mishael Eleni Mide: Co se dá… Jsem na začátku, takže nemůžu moc utrácet…
Maia Lynette Aerangis: Zatím ne.

Kolik máte galeonů?
Isabel Jessica Brown: Málo. Hlavně si šetřím na výuku a taky na školní uniformu, abych měla místo rozpadlé novou.
Mishael Eleni Mide: 2.
Maia Lynette Aerangis: Ani jeden. – směje se – Ale do září je času dost, tak co se strachovat, no ne?

Chtěly byste něčeho v kouzelnickém světě dosáhnout?
Isabel Jessica Brown: O tomhle jsem ještě nepřemýšlela. – zazubí se –
Mishael Eleni Mide: Udělat zkoušky OVCE a pokračovat na rozšiřující studium.
Maia Lynette Aerangis: Chtěla bych dosáhnout alespoň nějakých úspěchů, co se týče toho, být studentem – takže bych chtěla být koleji prospěšná a aspoň trošku úspěšná studentka… to je prozatím asi vše.

Kdo je podle vás nejhodnější na téhle škole?
Isabel Jessica Brown: Všichni se mi zdají hodní na téhle škole. Všichni si navzájem pomáhají. I mně pomáhají, když potřebuji.
Mishael Eleni Mide: Lily Marshmellow.
Maia Lynette Aerangis: To je taky těžká otázka, vzhledem k mým neznalostem obyvatel Hradu… Takže tedy bohužel neodpovím, protože zatím si nedokážu udělat obrázek o tom, kdo zrovna je nejhodnější.

Do jaké koleje byste chtěly jít a proč?
Isabel Jessica Brown: Kolej nemám ještě rozhodnutou. Nechám to na Moudrém klobouku.
Mishael Eleni Mide: Nebelvír, jsou mi tam sympatičtí…
Maia Lynette Aerangis: Buď do Havraspáru, nebo do Zmijozelu. Proč ne do jiné koleje, ptáte se? Nu, to je asi hlavně kvůli tomu, že má (kouzelnická, nikoli mudlovská) matka byla v Havru a otec zase ve Zmijáku, takže mě do nich ženou… ale ani jedna, ani druhá kolej mi nepřipadá nijak špatná, studenti jsou milí… a obě to jsou moc hezké barvy. – směje se – Takže zatím ještě nejsem pevně rozhodnutá, ale uvidím… Mám na to ještě měsíc, tak se snad do té doby nějak rozhoupu.

Už víte, na jaké předměty budete chodit?
Isabel Jessica Brown: Nějaké předměty jsou zajímavé a nějaké zase ne, je jich spousta, které bych si vybrala.
Mishael Eleni Mide: Něco o kouzelných tvorech…
Maia Lynette Aerangis: To ještě nemám úplně rozhodnuté, navíc si ještě ani nedokážu představit, kolik vlastně budu mít na Hog času… ale z toho, co jsem viděla v Archivu, bych určitě chtěla jít na Zvěromagii, pak na Bylinkářství nebo Léčivé rostliny, dále mě zaujal Taj lesa a jeho života a dále se mi ještě docela líbí Drakověda či Astrologie… Zkrátka, chtěla bych si toho nabrat mnoho, ale ještě nevím, jak na tom budu časově. Přesto ale doufám, že si budu moci nabrat alespoň dva nebo tři předměty, abych se dozvěděla něco nového. Už se totiž docela těším na výuku. – usměje se –

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *