Famfrpálová osmisměrka

| Vydáno:

Další dávka luštění, tentokrát s famfrpálovou tematikou. Zopakujte si důležité pojmy, polechtejte štěstí a třeba i něco vyhrajete!


Pro jistotu si zopakujeme pravidla. Stačí si osmisměrku vytisknout nebo uložit jako obrázek a postupně v ní hledat slova uvedená níže. Slova mohou být schovaná vodorovně, svisle, ale i úhlopříčně. Každé slovo, které najdete, si zaškrtněte v seznamu slov i v samotné osmisměrce. Až postupně vyhledáte všechna slova, uvidíte, že vám zbylo pár písmen, která nepatří do žádného slova – nejsou proškrtlá. Tato písmena tvoří tajenku.

BOD, BRANKÁŘ, BRANKOVIŠTĚ, BRÝLE, CAMRÁL, ČÁRA, DEN, DÉŠŤ, DUBĚNKA, FANOUŠCI, FAUL, GLADIÁTOŘI, GÓL, HÁBIT, HARPYJE, HOD, HRÁČ, HŘIŠTĚ, HŮL, HŮLKA, CHRÁNIČE, CHYTAČ, KÁŇATA, KANONÝR, KANONÝŘI, KATAPULTY, KOMETA, KOŠTĚ, LETEC, LETOVÉ BOTY, MARATÓNCI, MASAŘKA, METEOR, MÍČ, MISTR, MLHA, MOKRO, NIMBUS, NETOPÝŘI, OBRUČ, ODDECHOVÝ ČAS, ODRÁŽEČ, POTLOUK, PROUTĚNKA, PŘILBA, ROZHODČÍ, SMĚR, SPODKY, SPOJENCI, SPOR, STRAKY, STŘELBA, STŘELEC, STŘÍBRNÝ, ŠÍP, SUPY, ŠÍPY, TAKTIKA, TEAM, TORNÁDA, TREST, TRIBUNA, TULÁCI, TURNAJ, VOSY, ZÁLOHA, ZAMETÁK, ZÁPAS, ZLATONKA, ZRANĚNÍ

Co za to? Vylosovaný, který pošle do mého sovince do 1. 11. vyluštěnou odpověď a bude mít to štěstí, že bude vylosován, může si vybrat buď okamžitou finanční odměnu 15 srpců, nebo koupi vybrané školní pomůcky v hodnotě 20 srpců. Vylosovaným z minulého kola je slečna Kim Sarah Reevesová. Gratulujeme!

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *