Judith Eleanor Pixie je zpět!

| Vydáno:

Bývalá havraspárská studentka a profesorka se vrátila v průběhu roku na hrad. Po asi šesti letech pobytu mimo hrad se mezi nás vrátila velká a nezapomenutelná osobnost. Co vše dokázala? Dočtete se níže.


Slečna Pixie se zaregistrovala do naší věhlasné školy v roce 2004. Většinu z vás určitě napadl fakt, že tedy patří mezi ty, kteří byli na hradě mezi prvními. Určitě není překvapení, že tedy toho mnoho zažila, avšak přes to všechno dokázala být pozitivní a usměvavá na úvodní stránce. Slečna Judith dokázala zářit prakticky od počátku.

Chcete pro to nějaký důkaz? Je to snadné! Na škole byla „pouze“ rok a již byla nominována na prefektku takové koleje, jakou je Havraspár! Prefektkou se stala přesně na Silvestra 2004. Na tomto postu nahradila jinou havraspárskou legendu – Johna Werewolfa. V tomto postaení posečkala ještě následující rok. Během něj odváděla svou práci asi velmi uspokojivě, stejně jako její kolegové ve vedení koleje, neboť tehdy si Havraspár odnesl první školní pohár, který tato kolej získala.
Tohoto roku se jí podařilo ještě několika dalších úspěchů. Prvním z nich bylo to, že s bibi střeštěnkou, Ewelinou Budget a Ráďou Romanoffem vyhráli Bradavickou čtyřku, první ročník této soutěže na našem hradě. Ptáte se, co bylo druhým úspěchem? Možná se vám to zpětně bude zdát jako nic moc, ale stala se šestým až sedmým místem v anketě Osobnost Hogwarts 2005. Tedy tou nejlépe umístěnou studentkou toho roku a jen tak tak se nedostala do TOP 5.

7. září 2005 přišla pro Bradavickou školu čar a kouzel na hogwarts.cz (dříve hogwarts.czechzone.net) špatná novinka. Judith Eleanor Pixie, tehdy ještě havraspárská studentka a prefektka, totiž oznámila svůj výlet do Krásnohůlek. Definitivně odjela 13. září toho roku, když už bylo jasno, kdo ji nahradí na prefektském postu. Z tohoto výletu se vrátila a náš hrad začala opět obšťastňovat 1. ledna 2006.

Někdy mezi prvním lednem a dvacátým třetím únorem se z havraspárské osobnosti stala osobností celého hradu, když zfialověla a rozšířila tak řady profesorů na naší škole. Předmětem, který s láskou vyučovala, byl Drobnohled. Po celý tento školní rok byla čistě „jen“ profesorkou. To se však mělo brzy změnit!
Přesně 9. září 2006 se dostala na post, který je velmi důležitý a oblíbený. Mnozí jistě vědí, že se tehdy stala kolejní ředitelkou své bývalé koleje. Na tomto postu zůstala po celé dva školní roky, kdy kolej vedla pevnou a spravedlivou rukou. Havraspárská kolej tehdy dosáhla na vítězství ve famfrpálovém poháru, což byl jediný rok, kdy se na vrchol nedostal Neblevír ani Zmijozel. K tomu všemu měla tu čest, že udělila druhou a třetí cenu zakladatele koleje a obdarovala tímto oceněním bibi střeštěnku první rok a Martina Javora rok druhý.

Její odchod z Havraspáru byl odůvodněn jejím odchodem z Bradavického hradu. Její čas výuky na naší škole se dostal ke konci a ona se musela odebrat někam jinam. Dne 26. srpna 2007 tedy definitivně požádala o svůj odchod, který jí byl umožněn.

Nyní se tedy po více jak 7 mudlovských letech (14 hogwartských) navrátila mezi živé na hradě a všichni netrpělivě očekávají, co všechno dokáže nyní. Zatím bude mít půlku školního roku na zvykání si na novinky a všechno možné.

Nezbývá nám nic jiného, než popřát Judith Eleanor Pixie hodně štěstí po návratu!

Odkaz na rozhovor s navrátivší se slečnou:

Zde

Komentáře

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *