Havraspár vs. Nebelvír

| Vydáno:

Oba dva týmy mají svůj první zápas za sebou a připravují se na druhý. Havraspár bojuje o třetí místo a Nebelvír o první. Jak to nakonec dopadne, kdo má větší šance na výhru a co na to říkájí kapitánky?
To vše v tomto článku!


Je to jen pár dnů, co Nebelvír porazil Zmijozel a ukázal tak všem svou převahu. Teď se pouští do honby za pohárem. V cestě mu momentálně stojí Havraspár, který se po prohře s Mrzimorem ukázal jako nejslabší mužstvo letošního školního mistrovství. Nebelvír má tedy velkou šanci, že vyhraje a obhájí první místo. Ale stát se může cokoliv, Lilien Emity Meised může např. během chvíle chytit zlatonku a zamotat příčkami poháru.

Statistiky Havraspáru můžete najít v tomto článku.
Mimochodem, v těchto statistikách Nebelvíru jsou pouze ti hráči, kteří hráli na zápase Nebelvír vs. Zmijozel (či seděli na lavičce).

Na postu střelce jsou: James Denny Freedom s 19 144 zkušenostmi a 13. úrovní, Hekatea Centaurix s 18 717 zkušenostmi a 13. úrovní, Sheila Lostris s 16 712 zkušenostmi a 12. úrovní a jako poslední Emily Smith s 13 612 zkušenostmi a 11. úrovní.

Studentky trénující na brankáře jsou pouze dvě. Těmi jsou Nerys Heliabel Ghostfieldová s 18 824 zkušenostmi a 13. úrovní a Moly Any Jasminsová, která má 8 304 zkušeností a 8. úroveň.

Odrážečů mají Nebelvírští opravdu hodně. Nejlepší mezi nimi je Narcissa Teacherová s 18 824 zkušenostmi a 13. úrovní. Dále na něm hraje Esperanza Milagrosa s 16 328 zkušenostmi a 12. úrovní, poté můj kolega Nebelbrach Mechacha s 16 286 zkušenostmi a jako poslední Oliver McCollin, který má 15 132 zkušeností.

Na postu chytače mají dvě želízka, což je dělá skoro neporazitelnými. A co víc: obě chytačky mají nad 11. úroveň!
Ta lepší z dvojice, Kate Resea, má 19 951 zkušeností a 13. úroveň a Rebecca Shadowfang 13 234 zkušeností a tím pádem 11. úroveň.

Ale teď opustíme statistiky a dáme se do rozhovoru s kapitánkami.

Ahoj, díky, že jste přišly. – usměje se – První zápas máte za sebou, jak se po něm cítíte? Těšíte se na zápas, který se blíží, nebo naopak ne?

Esperanza Milagrosa: Jsem samozřejmě ráda a cítím se skvěle. Na další zápas se těším, určitě bude na co se těšit.

Michaela Mary Enigmatic: Ahoj, děkuji za pozvání k tomuto rozhovoru. Jak se po zápase cítím… – zamyslí se – To je složitější, ale jsem opravdu spokojená s modrými letci. Ano, sice jsme prohráli, ale jen o to nejde. A je samozřejmé, že se na další utkání těším, ono by asi nešlo, abych se netěšila! Máme před sebou opravdu silného soupeře (za takové se dají považovat všechny týmy), uvidíme, jaké to bude. Nechme se překvapit, ačkoliv nějaké domněnky a vize máme.

– zapisuje si odpovědi – Zřejmě jste viděly zápas protihráče nebo jste o něm alespoň slyšely. Myslíte, že vaše mužstvo má velkou šanci?

Esperanza Milagrosa: To se pozná, protože cesty štěstí jsou nevyzpytatelné.

Michaela Mary Enigmatic: Co tak říci… – uvažuje – Přímo velkolepou a obrovskou šanci asi nemáme, buďme trochu realisté – vidíme, co Nebelvír předváděl a dlouhodobě předvádí na hřišti, ale kdo ví. Budeme se snažit ze všech sil, to slíbit můžeme, uvidíme, co nám rudý protihráč předvede.

– něco si zapíše do bločku, najednou to ale přeškrtá a začne znovu. Po tom, co si jedna kapitánka odkašle, se ale zvedne od bločku a schová ho – Omlouvám se, jaksi jsem se od toho nemohl odtrhnout… Co říkáte na výkony protihráčů v minulých zápasech?

Esperanza Milagrosa: No, vzhledem k tomu, že každá kolej hrála jen jeden zápas… Ale i tak si myslím, že se Havraspár dost snažil, tak uvidíme, jak mu to ne/půjde s námi.

Michaela Mary Enigmatic: Na výkony protihráčů? Pokud vezmeme všechny koleje dohromady – tedy samotná družstva – určitě si každý zaslouží pochvalu, a nejen tu. Ale měla bych se zaměřit na Nebelvírské, že… Já tady o nich nechci nic prohlašovat, ano, hráli opravdu výborně a můžeme od nich čekat jen to nejlepší, jako od každého týmu, to je jasné.

– zapíše si odpověď jak na pergamen, tak i do bločku, avšak rychleji než minule, aby nemusely kapitánky čekat – Zřejmě se blížíme ke konci. Co chcete vzkázat havraspárskému/nebelvírskému týmu?

Esperanza Milagrosa: Že doufám, že to zase bude Havraspár a Nebelvír, jako tomu bylo doposud. Těším se na ně.

Michaela Mary Enigmatic: Tentokrát asi jen to, že jim gratuluji k prvnímu zápasu a doufám, že naše společné utkání bude probíhat bez problémů. Samozřejmě jim přeji štěstí a odhodlání.

– zapíše si odpovědi na pergamen a ten zapečetí – Díky za odpovědi a doufám, že se uvidíme i příště! – zasalutuje a odejde –

Esperanza Milagrosa: Není zač, měj se hezky.

Michaela Mary Enigmatic: Také ještě jednou děkuji. A hezký zbytek dne. – usměje se –

Tak to vidíte! Přeji tedy oběma týmům mnoho štěstí a uvidíme, jak tento zápas zatočí s pořadím Školního famfrpálového poháru.

Komentáře

  1. oprava? – Já jsem ale u té poslední otázky napsala Havravír a Nebelspár, pokud se nepletu a ne Havraspár a Nebelvír 🙂
    Díky za opravu…ty dva kombinované názvy znají jen jistí zasvěcení 🙂

  2. Aha, – to jsem nevěděl. Bylo mi to nějaké divné, tak jsem to upravil. Budu pro příště vědět :).

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *