Fialové zkoušky

| Vydáno:

Posledně jsem vám shrnul, jak to vypadá se studenty a zkouškami NKÚ a CKÚ, nyní bych Vám chtěl shrnout i to, jak je to s profesory a zaměstnanci, kteří mají nějaké zkoušky. Čtěte dále a rozhodně neprohloupíte!


Profesoři si mohou za jeden rok zapsat maximálně dvě zkoušky CKÚ. Jistě, studentům jsou jejich zkoušky k tomu, aby se dostali do dalšího roku, nebo ještě k tomu, aby dostali plno bodů, k čemu však slouží profesorům? Dostávají za ně body vzdělání, aby byli prostě stále vzdělanější než jejich studenti.
Jak je možná jasné, u profesorů a zaměstnanců se zapisování zkoušek netěší takové oblibě, jako je tomu u studentů, ale přesto jich zas tak málo není.

Z profesorů má zapsané zkoušky profesor Filius Orionis, je to zkouška z Kouzelnické angličtiny pro pokročilé, navíc si k tomu zapsal i Kouzelnickou angličtinu pro začátečníky (asi aby měl jistotu, že udělá alespoň tu). Dále pak slečna Janel Weil má zapsané též dvě zkoušky, jednu vybarvenou z nového předmětu Kolormagie a k tomu jednu archaickou ze Starodávných run. Slečna zástupkyně Larrie Larstonová se rozhodla prozkoumat kouzelnický svět a má zkoušku z Kouzelnických institucí, k tomu pak zkoumá i jiné části magie a zapsala si Živlovou magii. Tím bych skončil s těmi „staršími“ profesory, kteří si zapsali zkoušky.
Ti mladší profesoři si zkoušky zapsali též. Slečna Meredith Jade Hogan (třetím rokem fialová) si zapsala barevnou zkoušku z Barvokouzlení a velmi relativní zkoušku z Mytologie. Niane z Libelusie (druhým rokem fialová) má pak zkoušku správného bonzáctví z Bonzologie a k tomu tu nejhlubší zkoušku ze všech, zkoušku z Nitročar. Nejnovější fialovou je slečna Tydynka Flyová a ta si vzala podrobnou zkoušku z Drobnohledu se záhadnou zkouškou z Kryptologie.
Máte pravdu, zkoušky si nezapisovali jen profesoři. Své dvě zkoušky si zapsal i pan Ernie Cihlička, aktuálně Bez profese, a to z nového předmětu Čarostavitelství a s tím strachuplnou zkoušku ze Strašidlologie. Ministerský pracovník Ronald Holms Williams se rozhodl prohloubit své znalosti stavění kouzly a tak si zapsal zkoušku z Čarostavitelství.

Zde je vidět, že z 8 fialových, kteří se rozhodli skládat zkoušky, má celá sedmice plný počet dvou zkoušek, jmenovitě to jsou pánové Ernie a Filius a dámy Janel, Larrie, Meredith, Niane a Tydynka. Pan Ronald má pak zapsanou polovinu svých možných zkoušek.

Možná jste si též všimli, moji drazí čtenáři, že si vybrali skutečně plno různých zkoušek a jediný předmět, ze kterého jsou dvě zkoušky, je Čarostavitelství profesora Nicha. Všechny ostatní předměty mají po jednom fialovém účastníkovi.
Co se oblíbenosti profesorů týče, tak tam je to také pěkně roztříštěné. Celkem je zapsaných 15 zkoušek a tyto zkoušky jsou celkově zapsané u 11 profesorů. Po dvou zkouškách bylo zapsáno pouze u pana Nicholase a slečen Larrie, Meredith a Mintaky. Pánové Filius, Ladard, Matthew a Serge se slečnami Aki, Janel a Selenou mají po jedné zkoušce od svých kolegů.

Pokud nebudete zlobit Fleutýnku a zatěžovat zdlouhavými přáními, tak se k vám dopraví brzy i statistika zvířecích zkoušek.

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *