Poslední zápas sezóny: Nebelvír vs. Mrzimor

| Vydáno:

Poslední zápas sezóny se pomalu, ale jistě blíží. Tento zápas rozhodne o všem. Nevíme jistě, kdo vlastně vyhraje. Může to být kdokoliv – Mrzimor, Nebelvír, nebo Mrzimor. Pokud chcete vědět všechny možnosti, přečtěte si tento článek.

Výhra Mrzimoru nad Nebelvírem by zamíchala celým pohárem. Proč? Protože ani pan Ronald neví, co by se dělo, kdyby Mrzimor vyhrál. Bylo by to totiž opravdu zapeklité – všechny tři týmy by vyhrály dva zápasy.

Nebelvír by porazil Havraspár a Zmijozel, ale prohrál by s Mrzimorem.

Mrzimor by porazil Havraspár a Nebelvír, ale prohrál se Zmijozelem.

Zmijozel by porazil Havraspár a Mrzimor, ale prohrál s Nebelvírem.

Vraťme se ale od dohadů k faktům. Ruku na srdce – Nebelvír má zatím nejlepší hráče poháru (což pro Zmijozelské není zrovna dobrý fakt). Nebelvírskou soupisku můžete najít zde a Mrzimorskou zde.
Ale co by se vlastně stalo, pokud by Mrzimor vyhrál? Zřejmě by proběhly zápasy každý tým s každým, aby se udělala opět tabulka. Takže vlastně bude lepší, když vyhraje Nebelvír, aby se nemuselo dělat tolik zápasů.

Seznámil jsem vás se soupiskou hráčů (alespoň odkazově) a teď jdeme na rozhovory s kapitánkami. Tentokrát jsem si vzal poučení od svého kolegy Nebelbracha Mechachy – nebudu dávat kdo-ví-kolik otázek, ale kapitánky shrnou odpovědi stručně.

Esperanza Milagrosa: Cítím se tak, jak se může kapitán cítit při posledním a snad i rozhodujícím famfrpálovém zápase. Omlouvám se čtenářům za stručnost, ale jsem moc vytížena.

Ywa od Roztodivných: Možná to někomu bude připadat celkem zvláštní, ale na zápas se těším. Po konci minulého zápasu jsme rozebírali, co by se stalo, kdybychom vyhráli. Samozřejmě bych tuto situaci zažila velmi ráda – a nedokážu tak úplně říct, jestli by mě více těšila naše výhra, nebo zajímavost oné situace – ale buďme realisté. Nebelvír je jasným favoritem. Tak doufám, že si užijeme ponovoroční zápas. Všichni budou odpočatí, tak by to mohlo být fajn, ne?

Tak jste to viděli! Přeji hodně štěstí oběma týmům.

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *