Chyby v "Matrixu"?

| Vydáno:

Poslední dobou se toho na hradě děje opravdu hodně divného. Napřed se několika studentům (včetně mne) objevilo z ničeho nic na účtu okolo 62320 zelených kartiček. Poté, asi dvacet minut po příchodu nového roku, zavítal na chvíli na hrad náš pan ředitel. A do třetice všeho dobrého a zlého se objevila další ošklivá chyba, kterou vám objasním v článku.

Jednou jsem si tak zašel do Trollího přístřešku (na Silvestra) s tím, že utratím zbývající zelené kartičky, protože každým dnem by trollové měli odjet. Utrácím si tak zbývající zelené kartičky, když se mi najednou v horní kolonce objevil nápis (není to přesně): vlastníte 62320 kartiček. Nevěřil jsem vlastním očím, tak jsem se šel podívat do inventáře – a tam se tolik kartiček opravdu nacházelo. Zkusil jsem pár obchodů, jestli to není nějaký ošklivý vtip, ale ne, opravdu to nebyl vtip, kartičky zcela bez problémů fungovaly. Okamžitě jsem zašel na naše Ministerstvo Kouzel tuto chybu ohlásit (nechci přece skončit v Azkabanu, že ano) a v tuto dobu by měl být problém vyřešen.

Druhá divná věc, která se stala, byl příchod pana ředitele. Ten jsem vám popsal v minulém článku. Pro neznalé: asi dvacet minut po půlnoci na náš hrad přišel pan ředitel Nimrandir Elénére a popřál nám šťastný nový rok.

Do třetice všeho dobrého a zlého se stala další opravdu podivná věc, tentokrát se školní převlékárnou. S problémy, se kterými se školní převlékárna potýkala dříve, vás již seznámila má kolegyně Gita Hrdličková, to ale mělo přestat, když ji p. Ronald opravil. Nebo si to alespoň myslel.

Asi půl hodiny po novém roce se začaly objevovat problémy se školní převlékárnou (možná dříve, ale naštvané studenty jsem zaregistroval až v tuto dobu). Vždy, když se student či jiný obyvatel hradu rozhodl převléknout, rozházelo mu to jeho minulé oblečení asi takto:

S tímto problémem jsem se nepotýkal jenom já, ale i mnoho studentů, toto „rozhození“ však viděl jen student sám u sebe. Ostatní ho viděli tak, jak vypadal ještě před rozhozením.

Je to již třetí problém se školní převlékárnou včetně toho problému, že vás převlékárna např. v 16 hodin převlékla do vašeho nočního úboru, aniž byste to věděli.

Jaký na to máte názor? Stojí vůbec škola o takovouhle sice dobrou převlékárnu, když je okolo ní tolik problémů? Svůj názor můžete vyjádřit v komentářích.

Komentáře

  1. – Hm myslím že by to byl slušný dárek do nového roku všechny kartičky zprněžit — dle interních propočtů by za to člověk měl 5056 galeonů s pár drobných k tomu 😀

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *