Vánoční králíčkovská soutěž 2020

| Vydáno:
Milé děti, kolegové, havěti a jiní. Bylo nebylo… před mnoha a mnoha lety se na hradě začal pravidelně vyskytovat pan Králíček. Přijíždí prvního prosince stejně jako adventní kalendář. Rok 2020 byl divný, ale pan Králíček nám pomůže vše vrátit alespoň na chvíli do normálu. Slibuju.

Přináší nám spoustu zábavy. My si s ním totiž můžeme pravidelně každý rok hrát a skákat výš a výš a výš. Hrajeme si tady, cílem je sbírat zvonečky a doskákat co nejvýš. Ptáček vám odměnu zvýší, ale zvonečky se zmenšují, ptáčci létají rychleji; kdo bude letos nejlepší?

Svůj nejlepší výsledek zachyťte kouzlem *printscreen*. Na printu musí být datum a vaše ctěné kouzelnické jméno. Důležité je pro mě číslo u Your Score, Previous High Score neberu v potaz. Výsledek zašlete na externí krb vanocnikralicek@gmail.com.

Výsledků můžete poslat, kolik chcete, započítám vždy ten nejvyšší. Klidně posílejte průběžně, kdybyste se báli, že zapomenete, a potom najednou dosáhnete vyššího skóre. Beru všechny printy splňující výše uvedené podmínky do 22. 12. 23:59:59 SEČ.

Každý účastník dostane odměnu za snahu! A ti nejlepší z nejlepších? Ti se můžou těšit na větší odměny včetně sov a peněz. Jo a taky z toho budete mít jistojistě dobrý pocit. Uvařte si čaj, zobněte si cukroví, najděte kouzlo Vánoc a hurá skákat! Otázky, úplatky a podobné důležitosti do sovince.

Začínáme! Tři, dva, jedna… teď!

 

Pro Denní věštec
Any Dawson

PS: Organizátorka ani Denní věštec neodpovídají za vznik případné závislosti. Hra na vlastní nebezpečí.

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *