Nováčci na letové ploše – vyhlášení soutěže

| Vydáno:

Jak jsem slíbil, tak jsem splnil. Přináším vám zpravodajství přímo z letové plochy, a nejen to – i vyhlášení soutěže pro nováčky. Pokud chcete vědět, jak nováčci trénovali nebo vás zajímá soutěž, tak si přečtěte tento článek!


Již na začátku bych se vám chtěl omluvit, a to z toho důvodu, že z časových důvodů jsem nemohl článek sepsat ještě když nebyli nováčci rozřazení, takže jsem se v tom zamotal, a proto vám sem napíši jen ty nováčky, co se dokázali umístit do první trojky.

Jako první se umístil Tripp Finn McMatt s 54 terčíky a hned za ním Aria Cromwell s 53 terčíky. Za nimi se umístila Uschi Earlin s 45 terčíky (zřejmě, z důvodu smazání to je pouze dohad).

Gratulujeme vítězům a těšíme se na vás v další soutěži, což jest Velká famfrpálová tréninková soutěž, kde budou odměny opravdu velké a vyhrát bude moct každý!

Komentáře

  1. – Johne, píšeš jako prase tak nám dej svátek a jdi si třeba leštit řád nebo brčko, teda pardóón, brk =P.

      1. Re: Re: – Sama nenapíše nic, když je kluk, to je úplně jasný! Zjisti si správný informace a pak se vyjadřuj. 😛

      2. Re: Re: – +přitáhne do DííVíí s růžovou mašlí a fuskama s Helou Kýty a napíše koment růžovým inkem+
        to nic Ferdo, já takle vyvádim jeom proto že jssem do JonBa tajně zamilovaná a chci na sebe upozornit. Vždycinky jssem chtěl chodit s někým mocným kdo má řád +zamrká a vysmradí+

    1. Re: – Doporučuji odstranění tohoto komentáře, je-li to možné. Milovat se sice navzájem nemusíme, ale chovat se k sobě slušně bychom mohli.

    2. Re: – Díky za takovéhle vyjádření, ale vážně je nutné zde rozvíjet debatu, která vůbec nesouvisí s tímhle článkem?

      1. Re: Re: – (už to vidím, předtím se mi neukazovalo tlačítko reagovat pod komentářem Jass, takže se omlouvám, že jsem to omylem napsal pod komentář Neba)

  2. – Děkuji za cenu i super soutěž.:) Ale není to trochu nefér, když cenu „dostane“ už smazaná studenkta? Neměl by ji dostat ten, kdo se umístil za Uschi?

    1. Re: – Souhlas s Ari 🙂
      Navíc, co těch 5 bertíkových fazolek pro ty, co se neumístili, ale pokoušeli se? 🙂

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *