Čokoládové šílenství

| Vydáno:
Svět čelí zcela nové a nevídané hrozbě. Konec světa se blíží! Již nic nás nemůže zachránit! Leda snad nová doba ledová… Ale dost spekulacím! Připravte se na konec světa! Přečtěte si tento článek!

Všechno to začalo naprosto nevinně. Jedna nejmenovaná zelená bradavická studentka (teda ne, že by byla zelená jako zelená) se rozhodla, že svůj život zasvětí uctívání žab. Toto poslání samozřejmě zahrnovalo, ba dokonce vyžadovalo činnost, kterou by bránila masovému zabíjení… Tedy, chci spíše říci pojídání čokoládových žabek. Její neohrožené zásahy proti jejich pojídání se brzy staly legendou. Což v překladu znamená, že si v její přítomnosti nikdo nedovolil tyto oblíbené cukrovinky jíst.

Tahle slečna, říkejme jí třeba Žába, se nebála pro záchranu svých žabích přátel riskovat ukousnuté prsty a popálené ruce od žaludečních šťáv. Ovšem ani ona nemohla počítat s pohromou, kterou její konání způsobilo. Tedy doufám, že s tím nepočítala. Možná jde vlastně jen o špatně promyšlený plán na ovládnutí světa. Protože náš svět nečeká podrobení, ale zničení!

Zachráněné a na svobodu vypuštěné čokoládové žabky se totiž pomalu, ale jistě šíří. Oblast jejich výskytu ve volné přírodě se za poslední 2 týdny zvětšila asi na 132 %. Obsadily už bezpočet rybníčků a potůčků, jezírek i řek. Jsou zkrátka na každém rohu a jejich přítomnost narušuje koloběh přírody. Z jejich čokoládových tělíček se uvolňuje kakaové máslo a vytváří na vodních hladinách slabý olejnatý povrch. Traviny i mechy v okolí vod jsou obalené cukrem, lepí a hynou, to má za následek migraci zvěře.

Co bude dál?! Podle neblahých předpovědí nás čeká populační exploze těchto malých žabiček. To bude mít pravděpodobně za následek ještě větší znečištění vod a lesů. Budeme pak nuceni pít vodu s čokoládovou příchutí? Budou louky a lesy celé ulepené? Nebudou nás pak obtěžovat vosy a mravenci, které povlak cukru pravděpodobně přiláká? Nebude trvat dlouho a na všechny tyto otázky budeme znát i odpovědi. Vždyť čokoládových žabek je každým dnem, hodinou i minutou víc a víc.

Pro Denní věštec

Hradní drbna (čokoládou upatlaná!)

Komentáře

  1. Žabokalypsa – Žabokalypsa se blíží, držte si klobouky a milujte žáby! Kdo je nejí, toho nesní!

  2. – Já bych věděl jak proti tomu bojovat! Začneme jíst ty čokoládové žabky… 😀 Nejmenovanou aktivistku na pár měsícu zamkneme do sklepení a odvrátíme tak žábokalypsu… 😀

    1. Re: – Néééééééééééééééééééz amykáááááááááááááát 8(
      A NEJÍST ŽÁBY…!

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *