Vánoční vzkazník Denního věštce 2020 – Všechna přání po hromadě!

| Vydáno:

Rok se s rokem sešel a máme tu… další souhrn z Vánočního vzkazníku…

Letos se opět sešly krásné vzkazy, do kterých můžete nyní nahlédnout a kdo ví, třeba tam najdete nějaký milý vzkaz sami pro sebe.

Služby našeho vzkazníku můžete využít i nadále a to až do Nového roku –  vhodné pro novoroční přání! Zde je vstup do našeho vzkazníkového portálu.

A teď už vzhůru do vzkazů!

Od šéfredaktorky Denního věštce
Pro redakci DV
Veselé vánoční svátky, milá redakce. Užívejte si všeho, co máte na tomto období nejraději a zapomeňte na chvíli na ošklivé chmury. Směle do psaní, ale vždy s láskou a chutí. Hohoho!

Od Cassiopei Zmlklé
Pro Mrzimorskou kolej
Přeji vám krásné a pohodové Vánoce! Jsem ráda, že můžu být mezi vámi. – usměje se – Jste super!

Od Cassiopei Zmlklé
Pro Petromilu Nivalis
Milá Péťo, přeju Ti krásné Vánoce! Tvoje první na hradě. Jsi to nejlepší patronče co jsem si mohla přát a líbám Sjů ruce za to, že jsem dostala tebe. Užij si to, pij spoustu čokolády a pořádně si odpočiň, protože si to zasloužíš! Tvoje Patronová

Od Amandy Wright
Pro Saiph Lacaille
Saiphinko! I když se třeba nevídáme tak moc často, doufám, že se máš nádherně, užiješ si Vánoce ve zdraví a budou plné klidu, pohody a lásky. – usměje se – Po Vánocích (a nejen po nich!) ti přeji taky štěstí při zkouškách. Moc tě obdivuji, a to od talentu k psaní, přes tvou povahu, až po schopnost si rozložit čas, a jsem ráda, že jsem tě kdy vůbec měla šanci poznat. – usměje se – Snad tě přání potěší! Krásné Vánoce! – usměje se –

Od Amandy Wright
Pro Helenku Miltonovou
Ať tvé dny jsou plné smíchu, bezstarostné a ať se ti všechno daří. O Vánocích si hlavně odpočiň a načerpej síly na další rok, který určitě bude úspěšnější a bude v nich co nejvíce dnů šťastných. A na zápase srážej tak, jak na tréninku, jsi po naší milované patronce, to jde vidět na první pohled! Mám tě moc ráda sluníčko naše jedinečný. Veselé Vánoce. – usměje se –

Od Niny Yozhinski
Pro Marylin Cuthbert
Děkuji za to, že se nebojíte zasmát mému humoru a že jste – slangem mladých intelektuálů – v chillu. A budka bude, brzo. Třeba pod stromečkem, uvidíte.

Od Seliny Garcia
Pro Mrzimorský tým
Jste jak divoká zvěř ale stejně vás mám ráda! – směje se –

Od anonyma
Pro Tydynku Flayovou
Veselé vánoce do Godrikova Dolu. Moc rádi bychom Vás opět viděli za katedrou.

Od Jasmí
Pro Bibi Anne
Krápsné Hafnoce, čéčé!

Od Marisy Missy Moon
Pro Mrzimorskou kolej
Přeji jezevcům překrásné prožití vánočních svátků a hodně elánu do famfrpálových zápasů a také hodně fanoušků. – usměje se – Huff, Huff, Hufflepuff!

Od anonyma
Pro Niane z Libelusie
Naše milovaná profesorko, přeji Vám krásné Vánoce! Pořádně si je užijte. A do dalších let nám moc nezešedivte. I když je to s takovými drzými studenty hrozně těžké, já vím! Mám Vás ráda.

Od Helen Miltonová
Pro Gabušku Sweet a Niuš z Libelusie
Holky moje! Přeji Vám do příštího roku jen to nejlepší. Mám Vás obě moc ráda. Miluju naše večery, které mi dávají sílu a energii. Věřím, že nám to vyjde a uděláme si i krafací večer živě! – usměje se –

Od Helen Miltonová
Pro Indris Elwinor
Jsi báječná a jsem ráda, že jsme mezi zdmi našeho hradu přítelkyně. Přeji ti krásné začátky v dalším roce. Užij si v poklidu svátky a těším se, až se uvidíme!

Od Cally Torové
Pro Beteramis Athenodoros
Neumím moc dobře vyjádřit všechno, co bych měla. Takže… Děkuju? Hodně slabé slovo, ale vážně díky! Ty víš proč a jsem hrozně moc ráda, že jsme se mohly potkat. Nikdy úplně neuvěřím…

Od anonyma
Pro Aki san Marino
Děkuji za všechno, co děláte. Bez Vás bych nebyla tam kde teď. Sice některé věci jsou podivné, ale to je asi spíš mé zdání. Děkuju i za to, pořád si z toho můžu vzít příklad.

Od Melisy Pestré
Pro Callu Torovou
Call. Možná si to nemyslíš. Jsi ale fajn lvice i osoba. Vážím si tě. Jsem vděčná, že tě mám! Přeji ti pohádkově krásné Vánoce plné radosti. Plus také i brzké objevení toho skvělého kouzla, které v sobě nosíš.

Od Melisy Pestré
Pro Angie Claire Silvery
Moje milá zaneprázdněná Angie. Máš toho nad hlavu. Přesto zůstáváš však stejně úžasnou i cennou bytostí, jako když jsem tě potkala. Za což jsem ti vděčná! Přeji ti, ať si v tvém uspěchaném životě dokážeš najít aspoň chvilku času i pro sebe a své zájmy. Ať Vánoční svátky prožiješ v klidu i zdraví. A také ať stejně jako ty jsi hvězdou svítící pro druhé, máš vždy po ruce někoho, kdo bude svítit tobě.

Od Melisy Pestré
Pro Beteramis Athenodoros
Milá Bete, jsi jednou z fajn bytostí, které jsem mohla poznat. Za což jsem ti vděčná. Stejně tak, jako i za tvůj čas a přístup. Přála bych ti, aby tvé vánoční svátky byly co nejlepší. Ať při nich najdeš čas si odpočinout. Prožiješ je ve zdraví. A k tomu jsi také obklopena lidmi, se kterými budeš šťastná.

Od Helen Miltonové
Pro Andyho Uroborose
Děkuji Ti za vše, co pro mě děláš! Přeji Ti krásné a klidné Vánoce. Zdravíčko a pohodu do nového roku.

Od Helen Miltonové
Pro Jezevečky
Mám Vás moc ráda. Užijte si krásné Vánoce a snad na nějakém srazu brzy na viděnou.

Od Amandy Wright
Pro Mrzimorský famfrpálový tým
Díky, že jste snad to nejúžasnější, co mě na hradě potkalo! O Vánocích moc nejezte, ať vás unese koště a do následujícího roku vstupte tou správnou nohou! Posílám každému z vás pusu, trochu klidu a míru a hlavně kupu vděčnosti. Mám vás ráda!

Od Ansí
Pro Andyho
Milý Andy, jsi jedním z nejhodnějších lidí, co znám a budeš navždy v mém srdci. K Vánocům ti přeji jen to nejlepší, aby ses měl dobře a měl kolem sebe ty, které máš rád. A odpočiň si! – usměje se –

Od Cally Torové
Pro Nerys Heliabel Ghostfieldovou
Mějte krásné Vánoce i nový rok. Doufám, že v něčem bude o trochu lepší než letošní a užijete si ho minimálně stejně. A věřím tomu, že třeba jednou… No, to víte.

Od anonyma
Pro Nebelvír
Všem, kteří se nějakým způsobem vyskytují v naší koleji. Děkuju, že jsme tak skvělá parta, co se umí domluvit a užít si spolu nejen sběr bodů kvůli poháru. Zůstaňte stále takoví. – usměje se –

Od Melisy Pestré
Pro Nebelvír
Moje lví rodinko. Touto cestou bych Vám chtěla poděkovat za to, že jste, jací jste. Každý z Vás je totiž cennou částkou naší koleje a jen díky Vám všem je kolej tak skvělým místem, za což Vám patří velké díky. Přeji Vám, ať si každý z Vás Vánoční svátky užije ve zdraví i pohodě. A ať stejně tak prožije také i další rok.

Tímto děkuji všem, kteří využili Vánoční vzkazník Denního věštce, aby potěšili své blízké, a všem vám přeji nádherné a pohádko Vánoce prožité s těmi nejbližšími v pohodě a veselí.

Pro Denní věštec
Lilien Emity Meissed


Pozn.: Článek je zanechán autentický, neprošel korekturou, tak prosím v případě nalezení nějaké té chybičky, ji omluvte, děkujeme za pochopení!

Published by

Lilien Emity Watfar

Redaktorka, pro kterou je největší motivací vědomí, že má práce smysl, že její snahu dokáže někdo ocenit a popostrčit ji tak do další tvorby. Na Hogwarts se (ráda) vyskytuje tam, kde je „cítit novinařina“. Má ráda dobré jídlo a pití, slabost má pro různé roztomilé chlupáče, a jak její jméno napovídá, i pro lilie.

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *