Libelůský horoskop

| Vydáno:
Horoskopy světu vládnou! A nejen tomu mudlovskému. Kouzelníci kovaní v nahlížení do budoucnosti jsou mistři na vytváření nejrůznějších druhů horoskopů! V následujícím půlroce si budete moct plánovat snídaně a schůzky dle farmářského horoskopu! Chcete vědět více? Čtěte dál!

Představte si, že všichni žijeme na veliké farmě. Na farmě, kde na nás nikdo a nic nemůže, kde žijí pokojně naše duše, všechny spolu a v harmonii. A každý z nás je jedním zvířetem žijícím na té farmě volnosti…

Jak ale poznáte, kterým zvířetem jste právě vy? Posčítejte jednotlivě všechny číslice z data vašeho narození.

(Př. 1. 1. 2014 > 1+1+2+0+1+4 = 9) Co vám vyšlo?

4 – 8 >> slepice

9 – 13 >> králík

14 – 18 >> prase

19 – 23 >> kráva

24 – 28 >> husa

29 – 33 >> osel

34 – 38 >> ovce

39 – 43 >> koza

44 – 48 >> kůň


Slepice

Introvertním slepicím vládne tmavě modrá barva. Slepice jsou upřímné, někdy až nevhodně, ale pokud potřebujete něčí názor, který opravdu k něčemu bude, vyrazte za nimi. Nejlépe s květinou Taraxacum officinale. Slepice jsou velmi ochotné, nemusíte se bát, že by vás snad odmítly. Na všechny jejich fyzické neduhy pomůže čiroková kaše a opravdu si pochutnají na Bertíkových fazolkách s příchutí borůvky. Slepice se nejlépe snášejí se znamením Husy, naopak s Krávami se nesnesou ani vteřinku. Jsou nejaktivnější hned brzy po ránu a vyhovují jim zimy na blátě. Pro studium na škole v Bradavicích by měly zvolit Bylinkářství.



Králík

Králíci bývají veselá stvoření s optimistickým náhledem na svět. Jejich barvou je světle zelená – symbolizuje jarní radovánky a pozitivní náladu. Nedovedou brát život příliš vážně, nejsou těmi pravými společníky při řešení závažných problémů. Jsou nestálí a nespolehliví. Vhodnou květinou je pro ně Dahlia, vhodným dárkem košík mrkve nebo fazolky s mrkvovou příchutí. Nejlépe si rozumí s ostatními Králíky, vychází dobře ale i s Osly nebo Husami. Naopak s Koňmi se spřátelí jen velmi zřídka. Nejraději mají slunné počasí v jarních a letních měsících, nemají rádi zataženou oblohu, déšť a sníh. Vhodným předmětem ke studiu v Bradavicích je Žertovné zaříkávání.



Prase

Prasata, zastupována růžovou barvou, jsou typickými flegmatiky, nic jim nemůže zkazit náladu. Život berou s nadhledem, běžně dostávají záchvaty smíchu v situacích, ve kterých se to nejméně hodí. Máte-li náladu setkat se s někým, jehož chování neodpovídá pozemským zvyklostem, bude vám dobrým společníkem. Zastihnete ho nejsnáze v období jeho oblíbených podzimních dešťů, pravděpodobně bude cumlat svou nejmilejší fazolku s příchutí žvýkačky a bude obklopen květinami Campanula patula. Nejlépe vychází s Oslem, naopak přítomnost energické Ovce mu dobře nedělá. Z Bradavických předmětů by se měl přihlásit na Fantazírování.



Kráva

Krávu v Libelůském horoskopu zastupuje oranžová barva. S její povahou si není radno zahrávat, neboť je ve většině případů velice zlomyslná a urážlivá. Nejste-li Kůň nebo Koza, se kterými se snáší relativně dobře, pak byste se jí měli raději vyhnout. Nejhůře nesou její přítomnost dobromyslné Slepice. Pokud se vám však podaří získat si kraví srdce, a lze toho docílit nejlépe pomocí květiny Veronica chamaedrys nebo fazolek s příchutí pomeranče, máte s trochou poslušnosti zaručeného přítele na celý zbytek života. Navzdory špatným vlastnostem dovedou být Krávy velmi věrné a zásadové. Jejich oblíbeným obdobím je suché léto a ve škole kouzel nejraději navštěvují předmět Bonzologie.



Husa

Husy, jimž vládne červená barva, bychom mohli nejsnáze nalézt na vedoucích pozicích kteréhokoli typu. Touží po moci a uznání. Mají skvělý organizační talent, dokáží se chovat velmi profesionálně, někdy jsou ale velice panovačné. Radost jim udělá kromě možnosti vládnout také květina Rosa canina nebo podzimní bouřka. Dobře si pochutnají na Bertíkově fazolce s příchutí melounu. Rády jsou v přítomnosti ochotných Slepic nebo důvěřivých Oslů, naopak nemají rády otravné kozy. Ideálním předmětem je pro ně Prefektování a primusování.



Osel

Osli jsou typičtí svou naivní důvěřivostí, někdy působící velmi hloupě. Barvou jejich znamení je světle modrá, stejně jako nejmilejší květina Myosotis sylvatica. Často jsou závislí na ostatních, bez jejich pomoci by zřejmě nedovedli žít jako lidé. Dokážou být velmi věrnými přáteli a hluboce milujícími partnery. Nejčastěji se stýkají s Prasaty a Králíky, nemůžou snést panovačnou povahu Husy. Radost mají v létě, když prší tráva, nebo když narazí na Bertíkovu fazolku s příchutí pomněnky. Ve škole je nejvíce baví Barvokouzlení.



Ovce

Energické Ovce jsou zastoupeny fialovou barvou. Mají vynikající nápady, jsou otevřené, cílevědomé, v kolektivu oblíbené. Patří mezi ně notoričtí workoholici, ochotní vložit všechno, co mají, do plnění svého životního poslání. Odpočívají málokdy, dokáží je dojmout květiny Lilium candidum. Nemají čas na pořádné jídlo, během práce hledají mezi Bertíkovými fazolkami ty s příchutí fialek. Umí ocenit každou lidskou osobnost, snáší se velmi dobře dokonce i s Koněm, snad jen flegmatické Prase zůstává v jejich očích nepochopeno. Rády se brouzdají mlhami hustými tak, že by se daly krájet, a z předmětů v Bradavické škole je nejvíce baví Šéfredaktorské minimum.



Koza

Kozy mají rády pozornost, chtějí být „na výsluní“, proto má jejich znamení barvu Slunce – žlutou. Za všech okolností se snaží udělat dojem na své nadřízené, nosí jim své oblíbené Tulipa tarda. Velmi dobrou dvojici tvoří se znamením Krávy, rády by si získaly pozornost Husy a nechtějí se smířit s tím, že z těchto dvou osobností nikdy jejich parťáci nebudou. Rády se chodí procházet v období větrných vírů a nejlépe si pochutnají na fazolce s příchutí sena nebo slámy. Předmětem, který jim nejvíce vyhovuje, je Bonzologie.



Kůň

Kůň se svou hnědou barvou je asi nejzapovězenějším znamením zvěrokruhu v oblasti přátelství či jen vzájemného soužití. Většinu času tráví stížnostmi na nejrůznější maličkosti. Kůň je jemně paranoidní, nedůvěřuje ničemu a nikomu. Jeho podezřívavost se ale stává v temných dobách světlou stránkou, neboť je schopen včas odhalit nebezpečí a zachránit mnoho životů. Je proto dobré s Koněm chovat minimálně neutrální vztahy. Nejlépe si rozumí s Kozou nebo Krávou, nejhůře pak s Králíkem. Jeho oblíbenou květinou je Bellis perennis a fazolky má nejraději s hlínovou příchutí. Jediná doba, která je schopna částečně zmírnit koňskou mrzutost, je čas vánic s vločkami v průměru většími než jeden palec. Z předmětů má nejraději Obranu proti černé magii.



Poznáváte se ve své charakteristice? Ať se vám to zdá nebo ne, horoskopy na nás prozradí i to nejčernější svědomí. A co teprve ten Libelůský!

Pro Denní věštec

Kirsten Woodová & Meggie Ufíková

Komentáře

  1. Uííí – No tedy kolegyně! +směje se+ Jsem dojatá! Farmářský horoskop! Jak jsem bez něj mohla žít?!

    Mimochodem! Jsem ovce! A toužím vědět, kdo je tady kůň, se kterým mohu vysedávat nad kotlíkem čokolády!
    Flegmatická prasata, straňte se! +utírá slzy smíchu+

    Těším se na další díl, potřebuji vědět, kdy si mají ovce smažit volská oka se slaninou, zda lépe ráno, nebo večer…?

  2. ovce – To je opravdu povedené:-) Nejen, že moje jméno ukazuje na ovci, ale dokonce i numerologie narození.
    Miluju fialky a líbí se mi lilie:-)

  3. Ovceeee – Muhehe, koukám, že tu máme samé béé-zvířátka 😀 Já se k nim teda také hlásím 😀 Každopádně skvělý horoskop, tak jsem se v tom našla! Už máte další díl? 😀

  4. Ovce – Tak to vypadá, že bych se měla co nejdříve vrhnout na Šemík, když to má být můj oblíbený předmět 😀

    A jůůů, takové stádo!

    Béééé!

  5. – Tak se teda taky přidávám do ovčího stáda 😀 Je fakt, že popis docela sedí 🙂 Povedenej horoskop! 😉

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *