Famfrpálová soutěž pro nováčky

| Vydáno:
Jste nováček, který nemá dostatečnou motivaci na to, aby chodil na tréninky? Nebo se permanentně stydíte, když prosíte kolej o výbavu na tréninky a na zápasy? Jste soutěživí? Tak právě pro vás, milí nováčci, je určena tato soutěž!


Šel jsem takhle po pozemcích hradu, když jsem se najednou ocitl blízko famfrpálového hřiště. Tam vyčkávalo hodně nováčků s výbavou z kolejních kumbálů, která jen tak tak držela při sobě. A v té chvíli jsem se zamyslel: co takhle udělat nějakou větší soutěž, aby tu nováčci nemuseli už takhle chudě oblečení procházet se starým Zefyrem s polámanými ocasními větvičkami plnými prachu a pavučin v rukou?
Tak, nováčci, teď jsem vám vylíčil, jak mě tahle soutěž napadla, a můžeme přejít k informacím o ní.

Vaším úkolem bude během tréninků nasbírat co nejvíc zkušeností na jakékoliv hráčské pozici (klidně na všech postech) ve famfrpálu. Získané zkušenosti si poté budete moci směnit za libovolné odměny, které se nějakým způsobem týkají famfrpálu.
Má to ale jeden háček, vážení – směnit si je budou moct jen TŘI NOVÁČCI, kteří dosáhnou nejlepšího výsledku ze všech přihlášených.

A teď už přicházíme ke zmíněným bodům. Jak je budete moct získat?
Po skončení soutěže třem nejlepším proměníme zkušenosti na speciální zlatonkové body, které si budou moci směnit v naší speciální směnárně za dárky.

Pokud se chcete přihlásit do nováčkovské soutěže, přihlaste se do sovince Denního věštce (tedy: dvsovinec@gmail.com). Registrace posílejte do 31. 3. 2014 včetně a uveďte vždy celé kouzelnické jméno a kolej.

V průběhu soutěže vyjde ještě jeden článek a pak až finální, kterým po konci tréninků oznámíme, jak si kdo z vás vedl.

Pro Denní věštec
John Charless Bartowski

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *