Sedmibojařský DV-tým pod drobnohledem

| Vydáno:

Sedmiboj už běží a Denní věštec se rozhodl být na stopě všemu, co jeho čtenáře zajímá. Chcete vědět, kdo se vám bude starat o zábavu i poučení a kdo vám hodlá přinést všechny informace na stříbrném podnose? Dozvíte se v tomto článku.


Sedmibojařský čas je opět tu! Mnoho z vás se na něj jistě těšilo, někteří lidé se ho možná trochu obávali. Sedmiboj je událost hýbající celým hradem, lze očekávat, že bude hýbat i takovými součástmi hradu, jako jsou hradní časopisy, tedy i Denním věštcem.

Nová šéfredaktorka Denního věštce pro tento případ sestavila megagalakticky specifický tým, který by měl přinášet doopravdy všechno, co se v souvislosti se Sedmibojem kde šustne. Chcete vědět, kdo že v tomto týmu je? Tak se na to hezky postupně podíváme!

Aimée Guillotine je první osobou na mém seznamu. Jistě jste si už povšimli jejího článku v Denním věštci, ve kterém vyšťourala i ty nejtajnější informace a sepsala je pro nás velmi kvalitně. Už samo její příjmení napoví, ze které rodiny k nám Aimée přišla. Její rodina je ostrá a vskutku rázná a přesně taková je i ona! Ve skutečnosti vám tedy nezbývá nic jiného než doufat, že zrovna vás si pod hrot svého brku nevezme, protože jinak na vás odhalí i špatnou čárku, co jste kde v roztržitosti napsali!
Ano, ti bystřejší z vás už jistě přišli na to, že Aimée se bude starat o články ostré a vytříbené! Aimée je totiž velmi ostrovtipnou redaktorkou. Je vskutku pichlavá a všímavá. Bude nám tedy přinášet kvantum investigativních článků, ze kterých všem půjde hlava kolem.

Niane z Libelusie si jako správná šéfredaktorka vzala pod své lví drápy velký kus práce. Nia do tohoto suprového týmu zaručeně patří! Většina čtenářů Lví tlapou z dřívější doby (tedy z doby jejího vůdcovství) pamatuje na její články, při jejichž dočtení jsme vždy s netrpělivostí a žádostmi o další nášupy vyhlíželi pokračování.
Jakých článků se tedy od dočkáme? Protože je tou nejvhodnější na toto téma, sama si na svá bedra vzala pitvání organizátorů. Není to ovšem vše! Nia se hodlá nimrat i v tom, jaký postoj k Sedmiboji má Ministerstvo, jak moc Ministerstvo pomáhá organizátorům – a hlavně, jak moc je Ministerstvo podpláceno, aby vyhrál ten a ten soutěžící!

Vicky Charmant byla tak moc šarmantní, že kývla na to, co je pro většinu redaktorů tím nejhorším možným zlem. Ale o tom později, nejprve se podívejme na Vicky jako takovou. – vezme si lupu a zkoumá Vicky – Je to již ze zásady páťačka, která se rozhodně nechce nechat stresovat zkouškami NKÚ. Pro Denní věštec vydává již nějaký ten pátek a dokáže napsat prakticky cokoliv. To dokládá např. poslední článek o historii Sedmiboje a nějaké ty pikantnosti k tomu, kdežto ve Žlutém Trimelovi jsme pro změnu po celý rok nacházeli její články se statistikami bodování.
A co si tedy Vicky vzala pod jezevčí tlapky? Vzala si na starost tu nejotravnější část ze všech možných, neboť psaní statistik bývá pro většinu lidí nuda. No… Řeknu vám pravdu, pro mě to nuda nikdy nebyla! Vicky si rozhodně nenechá ujít jediný výsledek, který by neroztentononcovala na maličké tentononcíky. Ze všech pak přinese statistiky, které podá tak zábavně, že je budete číst tak dlouho a dychtivě, dokud je nebudete umět nazpaměť!

Draggita Lea Ostrodrápková je poslední členkou našeho čupráckého týmu. Dragg je prozatím neokoukanou, mladičkou prvačkou, nedá se tedy přesně určit, jaký typ článků bychom od ní měli očekávat. Jenomže už z jejích bodů, které prozatím nasbírala, je patrné, že je velmi šikovná a snaživá a že je obrovskou posilou nejen pro DV-tým, ale také pro celý Denní věštec.
A jaké články si vzala na starost tato malá rozverná jezevčice? Dragg bude psát vlastně o všem možném! Jejím hlavním tématem bude popisování atmosféry, neboť ta je pro žluté tak trochu typická, nemyslíte? Ale bude psát i další věci, prostě bude tam, kde je jí třeba. No, určitě to sami znáte, je to „zelenáč“, proto si musí užít vše, ne? –směje se – Ale to samo sebou kecám. To se u nás neděje!

Vidíte, jaký skvělý tým jsme vám sestavili? Doufám, že jste nadmíru spokojeni, protože já rozhodně jsem!

Pro Denní věštec
Oliver McCollin

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *