Březnová knihovna

| Vydáno:
Měsíc březen je za námi a já znovu přicházím se zprávami z knihovny. Chcete vědět, co se podařilo? Nebo vás spíše zajímají nezdary? Kdo je to Gilberth Badgecharmer a proč nemůže na náš hrad přijet? Co zase ta knihovna na vás chystá? Čtěte a možná na některé z těchto otázek dostanete odpověď.

Máme za sebou další měsíc a knihovna se opět hlásí o slovo. Hned na úvod se sluší říct, že knihovna má za sebou poměrně zajímavý měsíc. Společně jsme byli svědky příjemné návštěvy pana Nerozumy Strašivce, který nám dal mnoho „užitečných“ rad do kouzelnického života. Rovněž jsme si užili spoustu soutěží, které se knihovny týkaly.

Bohužel musím přiznat, že během minulého měsíce nebyla do knihovny přidána žádná kniha, což napravím během tohoto měsíce. V přípravě je pár opravdu zajímavých svazků, které se vám určitě budou líbit. Důvodem, proč knihy přibývají spíše sporadicky, je množství příspěvků od vás. Za celý měsíc přišlo pouze jediné vypracování brigády!

I proto jsem zařídil, abyste v rámci seminářů podnikli exkurze do knihovny. Cílem seminářů je jednak vás poučit o knihovně a jednak i získat dostatek materiálů pro knihovnu. Knihovna získala množství materiálů i díky vaší práci v soutěžích, které se vám doufám líbily. Dalším osvěžením knihovny jsou nově i nějaké kvízy, které se týkají konkrétních knih. Tyto knihy budou přibývat a ukazují, jak důkladně knihu čtete.

Nyní ke smutné události. Na hrad byl pozván prof. Gilberth Badgecharmer, ale kvůli práci musel pozvání slušně odmítnout. Naštěstí spolu se zprávou poslal i malou lahvičku se vzpomínkami. Proto bych vás rád pozval na hromadnou cestu do nitra těchto jistě zajímavých vzpomínek. Brodit vzpomínkami se budeme v sobotu 19. dubna od 18.00 v Severní věži, kam bude myslánka speciálně přemístěna.

Knihovnická akce

Vzpomínkami prof. Gilbertha Badgecharmera

Dne 19. 4. 2014 od 18.00 v Severní věži.

Celou akci budou provázet soutěžní úkoly o zajímavé ceny.

Poslední věcí, kterou bych rád zmínil, je příprava knihovnického spolku. Snahou je spojit do kupy všechny kouzelníky a čarodějky, kterým záleží na naší knihovně. Více informací se dozvíte v budoucích článcích. Pokud byste měli již nyní vážný zájem podílet se na chodu spolku nebo být jeho členy, napište mi sovu. Předpokládám, že členství bude bezplatné, ale rovněž bude vyžadovat aktivní spolupráci.

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *