Obnovení spolku aneb Havraní turnaj útočí

| Vydáno:
Rádi čtete a chtěli byste být součástí něčeho staronového? Pak je čerstvě obnovený školní spolek Svět magických filmů přesně pro vás. V tomto spolku najdete vše o filmech a o jejich tvůrcích, navíc si budete moct užít i nové kategorie, například hudbu, seriály, povídky a také soutěže, kterými chceme především nováčkům nabídnout rychlý výdělek peněz či možnost zisku drobných hmotných odměn. Pokud se chcete dozvědět více, čtěte dále.

Nejprve mi dovolte se představit. Jmenuji se Sivoi Joshua Tony a jsem velice rád, že právě já můžu vést obnovený spolek jako jeho šéf a připravovat společně s ostatními jeho členy spousty projektů. Aktuálně chystáme Turnaj Šesti havranů. Jste zvědaví, co můžete v turnaji vyhrát? Chcete vědět, jak se ho zúčastnit? Jste nováček či zkušenější student, kterému chybí motivace? Rádi byste zkusili něco nového a vyhráli nějakou odměnu? Jste soutěživí a máte bojovnost v krvi? Přesně pro vás je určen Turnaj Šesti havranů.

Často jsem při procházkách hradem přemýšlel o tom, co zde chybí, co tu může scházet nováčkům, ale třeba i studentům, kteří hrad obývají už nějaký ten pátek. Přišel jsem na to ve chvíli, kdy se mi naskytla možnost převzít a obnovit spolek Svět magických filmů, který původně založila velice nadaná slečna a správkyně Příčné ulice, madam Selena Enail Smithová. Tehdy mě napadlo udělat nějaký projekt, kde by mohli studenti projevit své touhy, bojovnost a umění logiky. Proto spolek pod mým vedením chystá Turnaj Šesti havranů, kde se budou moci utkat všichni studenti bez ohledu na ročník.

O čem vlastně takový turnaj bude? Kdo na něj bude dohlížet? Jak se přihlásit a co za odměny v něm můžete vyhrát? Turnaj Šesti havranů je především o tom, ukázat, že i nováček může být stejně silný jako zkušenější student, dále je také o logice, důvtipu a o snaze překonat sám sebe. Turnaj Šesti havranů je veden formou vyprávěného příběhu, jehož součástí je Šest úkolů, které musí přihlášený student zdolat a při své cestě nasbírat co nejvíc havraních pírek, aby pak v závěru získal vítězný pohár bílého havrana. Poznáte různá zákoutí bradavického hradu a Prasinek a odhalíte mocný příběh, který je ztracen kdesi v hlubinách Zakázaného lesa. Náš turnaj je unikátní především tím, že není limitovaný maximálním počtem uchazečů – zúčastnit se ho může libovolný počet zájemců (min. 4). Součástí turnaje budou také sázky na soutěžící, takže i ti, co nechtějí přímo hrát, si přijdou na své a mohou vyhrát nějakou tu minci.
Na Turnaji Šesti havranů se podílí poměrně dost lidí. Především zmiňme hlavní lesnici Jostein Lauierovou, která v jednom z úkolů pomůže soutěžícím najít cosi ztraceného a postará se o skvělý zážitek při hledání oné věci. Ověří zároveň u všech hráčů statečnost a odvahu postavit se strachu. Na celý Turnaj Šesti havranů budou dohlížet zakladatelé spolku a jeden ochotný profesor z řad našich fialových.

Celá událost započne na hradě ve Velké síni dne 12. 4. 2014 od 19.00. Do té doby se můžete směle přihlašovat. Jak to provést? Přihlásit do turnaje se můžete tak, že se stanete členem spolku Svět magických filmů (Pravé menu – Klubovna spolků – Svět magických filmů – Zažádat o vstup) a do formuláře napíšete, že chcete být uchazečem. Vítěz získá pohár bílého havrana, k tomu jsou připraveny i různé další ceny – peníze, oblečení, sovy, knihy a spousta dalších hodnotných věcí. Soutěžící, kteří skončí na druhém a třetím místě, se mohou také těšit na odměny a diplomy. Neváhejte a pojďte s námi zažít dobrodružství plné nástrah.

Pro Denní věštec
Sivoi Joshua Tony

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *