Vánoční králíčkovská soutěž 2020 – vyhodnocení

| Vydáno:

Zatímco vy spokojeně a přežraně odfukujete v pololehu na polštářcích kolem vánočního stromečku, já nezahálím. Hrabu se v papírech, porovnávám, hodnotím a vymýšlím. Jak to letos dopadlo?

Nejprve bych chtěla všem poděkovat za účast. Váš výkon ovlivnila praxe, množství času, zařízení, rychlost připojení a mnoho dalších okolností, takže si opravdu cením každého jednoho, kdo poslal výsledek. Třináct statečných vyskákalo dohromady 2 499 790 bodů!

Ať to neprotahujeme. Vítězem králíčkovské soutěže 2020 se stává slečna Selina s krásným skóre 655 470! Ale máte pravdu, slečno, ten milion by byl hezčí, tak příště, jo? Píšu si! Na druhém místě se umístila slečna Noah a z třetího místa to jistí slečna Saiph. První pětici doplňuje ještě na čtvrtém místě slečna Miraell a na pátém slečna Indris.

Všem výše uvedeným gratuluji k výkonu a doporučuji také objednání se ke kolegyni Orestě na konzultaci. Další umístění začínající šestým místem jsou: slečna Marina, kolegyně Isabella, slečny Newika, Helen, Petromila, Inees, Jagga a Rose.

Všechny dámy (pánové se asi letos báli) obdrží odměny v následujících dnech. Mám pro vás všechny ještě jednu zprávu: pan Králíček vzkazuje, že se náležitě protáhl, potřebuje roční pauzu a těší se zase za rok, v prosinci 2021.

Pro Denní věštec
Any Dawson

Komentáře

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *