Vyhodnocení Famfrpálové soutěže pro nováčky

| Vydáno:
Milí čtenáři Denního věštce,

jak jste mohli zaznamenat, začalo školní famfrpálové mistrovství tohoto roku. Tréninky a první zápas máme úspěšně za sebou, je tedy načase vyhodnotit Famfrpálovou soutěž pro nováčky.


Tato soutěž probíhala během všech tréninků všech kolejí a cílem pro našich 6 účastníků bylo nasbírat co nejvíce zkušeností na jakémkoliv hráčském postu. Tyto zkušenosti jsme následně vyhodnotili, zanesli do tabulky a přepočítali na zlatonkové body. Vzhledem k velkému rozdílu mezi prvním a druhým místem jsme se rozhodli pro přepočet 1 zlatonkový bod = 250 zkušenostních bodů. 1 zlatonkový bod pak znamená 1 srpec na odměnu pro 3 účastníky, kteří jich nasbírají nejvíce.

A jak celá soutěž skončila? Přihlásilo se 6 odvážných letců, kteří během tréninků poctivě sbírali zkušenosti. Na šestém místě se umístila Beatrice Rosa Morgan, na pátém Zoraida Boyer, čtvrtou příčku pak obsadila Aria Cromwell.

Na třetím a tedy na prvním místě s nárokem na odměnu se umístila Tess Boneová s krásnými 5311 zkušenostními body, za které získala 21 zlatonkových bodů a tedy i srpců. Gratulujeme a těšíme se na její výkony v kolejním týmu.

Na druhém místě skončila s 5928 zkušenostními body Mary Anne Montague, která se tak jistě stane vítanou posilou svého týmu. Hodnota jejích zlatonkových bodů se zastavila na počtu 24, což dělá i 24 srpců, které od nás dostane.

Na prvním místě, a nutno říct, že rozdílem celé třídy, se umístil Trevor Ztřeštěný s úžasnými 9812 zkušenostními body, což znamená 39 zlatonkových bodů a samozřejmě stejný počet srpců. Tento mladý muž jistě bude pro svůj famfrpálový tým velkým přínosem.

Všem zúčastněným gratulujeme ke krásným výkonům!

Pro Denní věštec
Bilkis Blight

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *