Kterak pan řídící postaršil i nováčky!

| Vydáno:

Koncem ledna se konala zařazovací slavnost, ovšem ještě před ní se stala jedna událost, která byla vskutku nevídaná. Chcete vědět, o co šlo? Tak neváhejte a směle se pusťte do čtení!

Psal se konec měsíce ledna, léta Páně 2021. Nováčky, ale i staršími studenty dlouho očekávaný den, neboť se konala zařazovací slavnost. Už od časných ranních hodin se ve Velké síni konala módní přehlídka šatů z obchodu Twilfitt a Tatting, neboť studenti se tu promenádovali v nejrůznějších barevných kouscích oblečení. Mladší studenti možná trošičku záviděli právě těm starším, protože měli na sobě většinou jen rozpadlou školní uniformu (ale nebojte se, i vy se dočkáte).

Den pokročil do své druhé poloviny a náhle se začaly ozývat nadšené výkřiky. Nebylo to nic jiného než to, že sova donesla studentům vysvědčení, a ti tak byli vpuštěni do dalšího ročníku a postaršeni. Rázem se tak zaplnilo famfrpálové hřiště čerstvými druháky a sklepení čerstvými třeťáky. Plnoletí studenti se mohli opít napít u Rosmerty například rybízového rumu nebo piva.

Avšak stalo se něco, co nikdo nečekal. Kromě starších studentů byli nečekaně postaršeni i nejmladší nováčci!

Jak se dalo čekat, naši nejmladší toho po prvotním šoku hned s nadšením zneu… využili a běželi na famfrpálové hřiště, kde zjistili, že bohužel nemají košťata.

Tohle veselí přerušil příchod pana ředitele a Moudrého klobouku, čímž se zahájila letošní zařazovací slavnost a koleje se tak mohly těšit na nové nadšené přírůstky, jimiž rozšíří své řady. Blížila se půl devátá hodina večerní, nejmladší studenti byli zařazeni, ale bohužel pan ředitel opravil chybku, která stála za postaršením, a tak nejmladším studentům bylo opět 11 let (a famfrpálové hřiště se pro ně uzavřelo).

Co stálo za tímto činem? Mocné síly, nebo si jen s námi pohrály škrkny, které mají ve zvyku tropit legrácky? To bohužel nevím, ale jakmile to zjistím, neprodleně vás, milí čtenáři, budu informovat.

Pro Denní věštec
Trixie Deliah Sinclair

Komentáře

  1. Sprvu som nerozumela čo sa stalo a na metlobalové ihrisko som sa dostala omylom (naozaj :D). Dúfam, že som nespravila nič nelegálne a privítala by som pokračovanie tohto článku s vysvetlením pána riaditeľa 🙂

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *