Sedmibojař sem, sedmibojař tam

| Vydáno:
Každý nedočkavě čekal na to, koho která kolej nominuje. Pak byly oznámeny nominace… no a kdo z těch nominací nakonec vypadne? Co jste o soutěžících nevěděli? Nebo je znáte jak své boty? Čtěte dále a posuďte sami.


Sedmibojařské klání se sice přehouplo dalece přes svou polovinu, ovšem pro hezké zhodnocení jednotlivých soutěžících by stálo za to napsat zde také jejich kratičké medailonky.

Začneme hezky popořádku. První kolejí, bráno abecedně, je Havraspár, proto si vezmeme na paškál právě tuto kolej.

Dunstan Merryweather
Jediný muž, kterého tato kolej nominovala, a jeden ze tří mužských soutěžících. Velmi kreativní, krásně kreslí a k tomu je i pilný.
Dunstan byl do nedávna jediným havraspárským mužským čtvrťákem. Od začátku školního roku bičuje modré redaktory k lepším výkonům. Ke konci loňského roku zasedl předchozí odumřelou pokladnici v dané funkci. V loňském roce mu mnoho havraspárských studentů přisuzovalo obdržení ceny Roweny z Havraspáru, což se nakonec nestalo.
V tomto roce si Dun vede velmi zdatně v bodovacím žebříčku, kdy se pere o každý bod pro svou kolej, a od začátku roku se nachází v TOP5 školy. V loňském roce byl též hvězdným bodosběračem koleje, neboť obsadil v koleji místo čtvrté, celohradně byl 29.

Madidess Leevian
Archivní záležitost modrého soutěžícího týmu. Její výsledky ale ukazují, že Madidess uzrála podobně jako ta kvalitnější vína a předvádí v Sedmiboji velké výkony.
Madi je mladší členka důchodcovské skvadry Havraspáru. Obývá sama druhý ročník rozšiřujícího studia a sama si určitě dost užívá svého důchodu. Jediná z trojice sedmihavraborců, která si vysloužila cenu Roweny a to v roce Zima 2010. Přesně o mudlovský rok později obývala prefektský post pod primusovským dohledem Larrie Larstonové. Tento post zakachničkovala pouze tento jeden školní rok.
V současném roce se jistě více soustředí na post Sedmibojařky než na nějaké velko bodové konto, přesto však její bodové konto není žádnou ostudou. Udržuje se v TOP10 své koleje a je i mezi nejlepšími 30 celé školy! Obrovské zlepšení oproti loňsku, kdy byla patnáctou v koleji, ve škole pak 81.

Morgana Pepper
Této studentce by se dalo spíše přezdívat zmrzlina. Posledních několik let spíše strávila v mrazáku než mezi živými.
Morgana je ročníkově nejmladší z modré trojice, ovšem na hradě jsme se s ní mohli potkávat dříve, než jsme mohli prvně spatřit Dunstana. Aktuálně se nachází ve třetím ročníku. Za dobu svých aktivnějších let byla 2 dlouhé roky prefektkou své koleje, jenže v daných letech se vždy našel někdo jiný k ocenění, kdo dostal cenu zakladatelky.
Morgana se odprasila (poznámka autora: Morgana je známa tím, že chrochtá, proto termín „odprasila“) ze zmrzlých krajů právě proto, aby mohla svou kolej reprezentovat v Sedmiboji. Štěstí a mudloviny jí však nepřály, a tak se stala aktuálně jedinou vypadlou. Nezbývá jí nyní než se rvát se svými devíti předměty, aby svou ztrátu dohnala alespoň v boji o školní pohár.

Jako další tým tu máme tým o třech mrzimorských dívkách. Tak se na ně podívejme podle abecedy.

Michelle Blue
Slečna, která se nachází ve čtvrtém ročníku. Nikdy nebyla mimo kolej příliš výrazná, ale v koleji byla jistě vidět alespoň trochu, když byla vybrána do Sedmiboje, není-liž pravda?
Michelle ještě nebyla v žádné kolejní funkci, ale to není s podivem, neboť je ještě docela mládě! V loňském roce pro svou kolej byla i velkým přínosem po bodové stránce, kdy uzavřela TOP5 své koleje. Celkově se nacházela na příčce s pořadovým číslem 24. V současnosti je na konci TOP10 své koleje a celkově ji můžeme najít na konci první stránky bodování.
Tedy kolem a dokola bude (je) jedním z největších překvapení pro Sedmiboj.

Patricia Baloure
Jediný slovensky mluvící účastník Sedmiboje. Stejně jako Michelle je i Patricia ve čtvrtém ročníku, a tak má většinu Hogživota teprve před sebou!
Patricia je aktuálně třetím rokem pokladnicí své koleje. Na post pokladnice dosedla ve svém druhém ročníku a za celý ten rok si vysloužila i cenu Helgy z Mrzimoru! Je to opět jediná držitelka ceny zakladatelky ve své kolejní trojici.
V loňském roce se Patricia držela jen kousek za Michelle. Byla šestou ve své koleji a celkově byla na 31. místě. Aktuálně se přetahuje s Albou Jacquelin o páté místo v koleji a je na příčce 36.

Sylvia Belitia Rawison
Jako tomu bylo u dvou předešlých soutěžících, i Sylvii najdeme ve čtvrtém ročníku. Stále toho má plno před sebou, ale za sebou má také nějaký ten kousek.
Sylvia se v letošním roce dostala na prefektský post ve své koleji a stala se tedy velmi důležitou členkou své koleje. Mnoho z nás si jistě domyslelo již loni, že by se na tento post dostat mohla, co někteří předpovídali, též se stalo. Zatím nedrží cenu zakladatelky, ale co není, může být!
Sylvia je, stejně jako byla loni, velkou bodovou oporou koleje. V loňském roce byla druhá v Mrzimoru a zuby nehty se udržela na osmém místě celkově. Aktuálně si udržuje nejlepší bodový zisk z celé jejich koleje a udržuje si místo v TOP10 celé školy. Má toho až požehnaně, viďte?

Nyní přikročme k zatím nejlepší koleji aktuálního Sedmiboje. Je to kolej Nebelvír. Co se dá vyštrachat o jednotlivých soutěžících?

Kate Resea
Jediná dívka v červeném týmu. Sice je to jediná křehká dívka v týmu, ale rozhodně není nejslabší. Velmi kreativní, šikovná a pilná, jdoucí si za svým snem. Celkově je to ozdoba KOK týmu. Kate je nejstarší účastnicí Sedmiboje celkově a sama přiznala, že kvůli ní trvalo zaslání dresů, neboť museli udělat speciální, kam by srolovala své vnady.
Kate sice nikdy nedosáhla na prestižní post prefekta či primuse, přesto je pro svou kolej velmi ceněnou členkou. Její přínos je patrný ve dne v noci a dlouhé doby, kdy se nachází v koleji, Nebelvíru určitě prospěly. Byla mezi prvními třemi absolventy z červené koleje spolu s Betelgeuse a Filiusem Orionisovými. Navíc se stala první červenou absolventkou zkoušky KOZA. Držitelka ceny Godrika Nebelvíra z roku Léto 2007 a Snaživce roku z roku loňského.
Jak bylo uvedeno už v předchozím odstavci, Kate byla nejlepší sběračkou bodů celé koleje i na celé škole. Aktuálně je sedmou ve své koleji a celkově ji najdeme na patnáctém místě.

Kouhei Hasangeki
Ročníkově je nejmladší z červené trojice. Najdeme jej v pátém ročníku, kdy aktuálně (snad) úspěšně absolvoval zkoušky NKÚ, aby se stal šesťákem a mohl pokračovat ve studiu.
Kouhei sice nikdy nebyl v nejužším vedení koleje, ale na necelý jeden rok byl famfrpálovým kapitánem, před nástupem legendárního Nebelbracha. Mimo to byl účastníkem Bradavické čtyřky z roku 2009, kde soutěžil po boku porotkyně z Libelusie a Bilkis se Stephenií, umístili se na třetím místě.
V loňském roce měl takový standardní bodový zisk, kdy byl na šestnáctém místě v koleji a ke konci první stránky bodovací tabulky. Aktuálně je patnáctým ve své koleji a opět je u konce první stránky bodování.

Oliver McCollin
Student šestého ročníku, kterého je všude plno. Je vidět ve Velké síni, na srazech, v Denním věštci i v bodování. Zdálo se, že nemá moc čím překvapit, ale opak je pravdou.
Oliver je již čtvrtým rokem prefektem ve své koleji. Asi to tam tak moc nepacká, když ho tam tak dlouho trpí. V loňském roce za svou píli obdržel cenu Godrika Nebelvíra. Mimo to je jediný z celé dvanáctky soutěžících (vlastně i celé dvacítky nominovaných), který byl nominovaný a nevybraný do minulého Sedmiboje.
V loňském roce se udržoval na druhém místě své koleje v bodovacím žebříčku za fenomenální Kate. Celkově byl čtvrtý nejlepší bodohrotič. Aktuálně se nachází na přesně stejné příčce v celoškolním bodování, ovšem v koleji postoupil o jednu příčku výš a je v Nebelvíru aktuálně nejlepší.

Poslední trojicí, kterou si vezmu na paškál, je zmijozelská sedmibojařská trojice. Kdo se v ní schovává? Uvidíme!

Eineann Mag Lasair
Studentka pátého ročníku zmijozelské koleje. Velmi nevyzpytatelná a tajemná.
Eineann letos získala zlatý plíšek na svou hruď. Před tímto plíškem se honosila dva roky stříbrným odznakem prefektky. Přes dlouhou dobu na odznakových místech ještě neobdržela cenu zakladatelky. Jako jediná z dvanácti soutěžících se zúčastnila poslední Bradavické čtyřky.
Eineann byla loni nejlepší bodosběračka své koleje, kdy se umístila na třetí příčce celkového pořadí. Aktuálně je sedmou ve své koleji a na celé škole je čtyřicátá.

Keša z Borové
Keša je stejně stará jako Eineann, obě přišly na hrad ve stejný rok a stále stoupají ročníky bok po boku. Kdo si pamatuje (či dohledal), tak ví, že Keša má v archivu nějaká vypracování posledního Sedmiboje, kdy se daly kreativní části vyzkoušet.
Keša na své hrudi nikdy nenosila žádný plíšek a stejně tak na svých bedrech nenesla žádnou zodpovědnost v podobě jiné kolejní funkce. Keša od svého příchodu na hrad vyniká ve sběru bodů.
V loňském roce jsme ji mohli spatřit na čtvrté příčce celé koleje, což znamenalo deváté místo na celé škole. Nyní je pátá ve své koleji a celkově ji najdeme na 32 příčce.

Maia Lynette Aerangis
Studentka druhého ročníku, která je pro svou kolej velkým příslibem do budoucnosti. Její druhý ročník znamená, že je nejmladší soutěžící, a tak mohla být skutečně jen a pouze velkým překvapením.
Je snad jasné, že Maia za loňský rok ještě nezískala žádný odznak nebo jinou kolejní funkci. V loňském roce to navíc byla druhá nejlepší novačka na celém hradě ve sběru bodů, kdy aktivnější v této části byla pouze Naya.
Maia se loni umístila na šestém místě své koleje ve sběru bodů, což znamenalo dvanáctou příčku na celém hradě. Aktuálně je na sedmnáctém místě ve své koleji a celkově je sedmdesátá čtvrtá a spokojeně si hnízdí v půlce druhé stránky bodování.
Kolem a dokola by tedy Maia měla být největším překvapením pro všechny, protože je mladá a neznámá.

Aktuálně tedy víme výsledky z prvních čtyř kol, která nám Vicky krásně shrnula ve všech článcích. Teď víte i něco málo z historie soutěžících. No a tak již nezbývá, než držet palce svým favoritům a všem, aby v pořádku přečkali Sedmiboj.

Pro Denní věštec
Oliver McCollin

Komentáře

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *