Svět kouzelníků – výsledky

| Vydáno:
Svět kouzelníků… Tolik knih, tolik druhů magie, tolik různých kouzelníků a čarodějek. Přirozeně – jsou nám blízcí. V červencové soutěži jsme spojili všechny tyto světy a vy jste měli za úkol udělat v nich trochu pořádek. Jak vše dopadlo? Čtěte dál!


Nejprve si připomeňme zadání soutěže.

– při poklepání na správné místo se objeví zadání křížovky –

Jak zněly správné odpovědi?

– na stránce se začnou zhmotňovat jednotlivá slova –

1. MERLIN
2. GANDALF
3. BRUMBÁL
4. HARRY POTTER
5. MORGANA LE FAY
6. KIRKÉ
7. SARUMAN
8. RUMBURAK
9. RADAGAST
10. VIGO
11. PHOEBE, PRUE, PIPER
12. SAXANA
13. GARGAMEL
14. SKELETON
15. KRAHUJEC

Tomu, kdo hádal dobře, vyšla tato písmenka: N, Y, F, Y, É, S, V, I, X, L, O. Jako bonus jste dostali písmeno Z. Přesmyčkou pak vyšla tajenka: FÉNIXOVY SLZY.

Celkem přišlo do soutěže sedm odpovědí, které se dostaly do losovacího klobouku. Hlavní výhru jeden galeon si odnáší slečna Lilly Marshmellow. Druhé a třetí místo, což znamená odměnu 7 srpců, tentokrát připadne slečně profesorce Lilien Emity Meissed a slečně Vicky Charmant. Gratulujeme!

Doufám, že jste si soutěž užili! Na další se můžete těšit opět v poslední třetině měsíce. Autorkou tentokrát bude slečna Bilkis Blight.

Pro Denní věštec

Niane z Libelusie

Published by

Niane z Libelusie

Ó velké Mango a občasná redaktorka Denního věštce. Začínala jako šéfredaktorka a redaktorka nebelvírského kolejního časopisu Lví tlapou (6 školních let), po změně barvy hábitu na profesorskou fialovou se zaměřila mimo jiné na výuku šéfredaktořiny. Denní věštec vedla několik let. Je proslulá články, které neberou konce, popíjením niokaa a velkou zásobou obracečů času, které nefungují, takže je věčně v časovém skluzu. Tvrdí o sobě, že má místo hlavy cedník (přeloženo: zapomíná). Nejraději píše čarointerview a reportáže a z pozice čtenáře ji nejvíc baví články ve stylu Lenky Láskorádové a cokoliv, co navodí kouzelnou atmosféru série knih o Harry Potterovi.

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *